ja som ho kupil akciovo za 8 999 sk ale normalne stal 15 000 sk resp 14 999 sk.
takže je to taliansky bicykel značky Torpado a typu Pordoi.
Materiaál : Aluminium
Váha : cca 14 kg
rýchlostí : 21 (3x7)
radiace páčky : Shimano Acera ST-EF50 prešmyk : Shimano (ale typ vam neviem povedať)
prehadzovač : Shimano Alivio
kazeta : Shimano 7 kolies ...
Kluky : Shimano FC-TS70 - YG 170
Vidlica : Zoom Tracker 580 80mm - Alu predstavec : Zoom Alloy (A-head)
riaditká : Zoom
Sedlovka : Zoom
sedlo : Prima
brzdy : V-Break - Promax Alloy Rim
Ráfiky : úplne nové najazdne 50 km - Mach 1 dvojstenné kališkvoané
Bicykel je velmi málo jazdený. má 3 roky a najazdene maximalne 1000 km.
toť foto : dld.uloz.to
a nezabudnite prosim len rady ohladum predaja t.j. za aku cenu by ste ho vy predavali.
Novy hlinikovy lowcost Stumpy na nejakom SX Srame a dozivotnou zarukou na ram stoji 2199€. Je to rozhodne lepsia kupa ako 10 rocna bazarova raroha s predpotopnou geometriou (napr ten 69° hlavovy
palo .. vida,ano ten adapter tusim raz riesli silva,pekne davno to uz je
To je aj o chuti a stýle človeka...jednomu sa páči to a dalšiemu sa to zasa nepáči...ale ked ten bajk bol ***** par rokov do zadu tak stále má niečo do seba a ma nejakú hodnotu a drží si ju ✌️ ked sa človek o to stará tak taky bajk vydrži aj 20 rokov a bude stale dobre vyzerat a jazdiť
Uz to tolko neprezivaj. Ano, vacsina sa stotozni s tvojim racionalnym nazorom. Ale to neznamena, ze si ten bike nemoze najst svojho kupcu. Zase nie kazdy tuzi po 1x a 46cm sedlovej trubke v XL. A ked si nenajde, tak znizi cenu, alebo si ho necha. Pri desatrocnom biku cakanie nejaky ten mesiac,dva,tri... nie je podstatne, pokial teda surne nepotrebuje hotovost za kazdu cenu.
ale ťa zahrialo na srdiečku ,keď išiel z domu
https://sport.bazos.sk/inzerat/122216628/specialized-stumpjumper-fsr-expert-carbon-29-xl-top-stav.php
no ak to kupil ten moj kolega a bude to blbost, tak ma udrbe starou klavesnicou po hlave. ja som mu totiz doteraz neporadil, lebo som cakal, kym sa tu v diskusii vyjadri co najviac ludi a posledne dni som s nim ani nebol v kontakte.
Tuho rozmyslam nad upgrade, bike som kupoval tak ako je udavane, vstup do mtb..A ci sa vobec oplati predavat a nenechat ho napr pre syna na 26" priklad..
Za radu dakujem.
edit: hodnotu*
Mne nejde o taketo priekupnictvo , skor mam obavu ze ked je to taky vstupny bike tak cena bude niekde dole a bude mi to luto predat. Na druhu stranu canyon cakacky su bud fakt dlhe alebo uz vypredane, tak ma napadlo ci niekto nepomoze s odhadmi
Vymenit retaz
Vymenit kazetu
Prevodniky uz tiez niesu nove, ale ak nebolo same blato mali by mat dost zivota este
Platnicky+kotuce ak su povodne, zakladne rady tak v normalnej dobe by boli hodne 2 cokolad/piv/kolaca
Bolo by treba porobit velky servis vidly
Skontrolovat vsetky loziska
Plaste su uz tiez zjazdene co to
Zaruka 5r na ram je pre prveho majitela
V zavislosti od toho co z toho vyssie je v akom stave, by som normalne tipol od 500 po 800€ ked by si mal ozaj dobry stav alebo blbeho kupcu. Dneska? Tych 800+ mozno s prstom v nose takmer bez ohladu na stav, len ho umyt
chcem predat svoju staru Meridu, ktoru som dostal.
Je to model Merida XC Mision Speed, r. 2003. Strucny popis vybavy najdete v prilozenom obrazku.
Vie mi niekto aspon priblizne povedat, aku moze mat hodnotu? Aspon priblizny odhad. Nechcem to na inzerate prestrelit. Nemam ponatie ani o obstaravaciej cene.
Bike javi znamky opotrebenia.
Vdaka za kazdu uzitocnu radu
neviete mi poradit, aku hodnotu by mal moj neuron?
ma za sebou asi 1400km, som druhy majtel a jedine co sa na nom menilo je retaz..
upgrade sedla, predstavca a sirsie rajdy..
bez skrabanca, bez padu, este s foliou pri prevodniku...