Ahojte. Viete niekto , ci by sa dali udaje z garmin connect mobile preniest do aplikacie strava a ako na to ak sa to da. Vdaka pekne za vsetky odpovede.
Caute,dal som svoj mobil(samsung s4 mini)do vyrobnych nastaveni a ked som si chcelboparovne nainstalovat connect mobile vyhodilo mi toto neviete poradit ako to obist?Je mozne ze to uz nepodporuje?!s4 mini nieje zas az taky stary telefon a vyhovuje mi koli velkosti...
Ti, ktori pouzivate garmin connect + garmin connect mobile + strava by som sa chcel spytat par otazok :
- garmin connect ( PC ) - je mozne filtrovanie summary overview pre jednotlive aktivity ? beh, terenny beh, cestny bike, horsky bike ? ak ano ako ?
- garmin connect mobile - aktivovany export na stravu
- strava - connect na garmin connect
garmin connect -> reports , tam by som sa pozrel, neviem, ci to rozlisuje medzi bajkami
-ked mi padla synchronizacia, tak pomohlo zrusit sync a nastavit znova. Na garmine connect ->profile settings -> account information -> Strava remove permission. Pozriet aj strava settings -> my apps -> garmin connect revoke access A potom znova nastavit synchronizaciu, neviem, ci na strave, ci garmine sa to nanovo nastavuje.
Ano, reporty som samozrejme pozeral, aj kalendar, ale nikde to nezobrazuje sumarne cislo podla aktivity, dokonca ani v report centra, tam musis kurzorom ist na konkretny mesiac a az potom sa Ti zobrazia hodnoty, inak vidis iba graf.
Stravu som skusal vcera viac krat tymto sposobom, odobrat, pridat, ale stale nic. Nastavene povolenie v connect mobile pre pristup 3rd party app a rovnako aj v strave je conenct pre armin sparovany.
Podla mna je tam opat nejaky bug, lebo tiez mi vcera neuploadlo aktivitu ani do connectu a ani na stravu. V lete tam bola podobna chyba a vyriesila to az aktualizacia ktorej predmetom bol najma odstranenie chyb:) nedavno bola aktualizacia garmin connect takze mozno ze zas nejaka chyba
patooo , mne sa to stalo minimálne 2x že mi novú aktivitu na stravu neodoslalo a ten postup zhora pomohol. Neviem, či sa dá sync na obidvoch stránkach zrušiť, alebo sa dá len najednej.. Na strave píšu, že po "refreshnutí" prepojenia sync začne, až po pribudnutí novej aktivity na garmine.https://support.strava.com/hc/en-us/articles/216918057-Uploading-from-a-Garmin-device-
Ti, ktori pouzivate garmin connect + garmin connect mobile + strava by som sa chcel spytat par otazok :
v app v hlavnom menu dole pod Zariadenia Garmin su Nastavenia -> dalej ides na Partnerske aplikacie -> vyberies Stravu a dalej to asi bude pytat login a pass do Stravy, zadas a potom cez webovu verziu Stravy len potvrdis.
- robil som to davno, mozno ten postup nie je uplne presny
opacnym smerom Strava -> Garmin Connect automaticka synchronizacia nefunguje, jedine manualny export a import .gpx
Ahojte, Connect mi zmätočne stiahol aktivitu z Garmina. Tak som ju vymazal z connectu a dal opätovne stiahnuť /synchrozinovať/. Opätovne mi ju nechce stiahnuť, v garmine stále je.
v hodinkach mas priecinok Activities a v nom *.FIT subor ktory uploadnes na stravu, nemusis mat ani mobil, len pripoj hodziny do pc, tam sa ti ukazu ako disk v Mojom Pacitaci. mam VA3 aj ja ale na biku pouzivam mobil, GPS vo VA3 je onicom, neni presne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mozno tu (je tam verzia z decembra 2015)
- garmin connect ( PC ) - je mozne filtrovanie summary overview pre jednotlive aktivity ? beh, terenny beh, cestny bike, horsky bike ? ak ano ako ?
- strava - connect na garmin connect
strava / garmin - nesynchronizuje ziadne aktivity.
Vie niekto poradit pls. diky
-ked mi padla synchronizacia, tak pomohlo zrusit sync a nastavit znova. Na garmine connect ->profile settings -> account information -> Strava remove permission. Pozriet aj strava settings -> my apps -> garmin connect revoke access A potom znova nastavit synchronizaciu, neviem, ci na strave, ci garmine sa to nanovo nastavuje.
Stravu som skusal vcera viac krat tymto sposobom, odobrat, pridat, ale stale nic. Nastavene povolenie v connect mobile pre pristup 3rd party app a rovnako aj v strave je conenct pre armin sparovany.
v app v hlavnom menu dole pod Zariadenia Garmin su Nastavenia -> dalej ides na Partnerske aplikacie -> vyberies Stravu a dalej to asi bude pytat login a pass do Stravy, zadas a potom cez webovu verziu Stravy len potvrdis.
- robil som to davno, mozno ten postup nie je uplne presny
opacnym smerom Strava -> Garmin Connect automaticka synchronizacia nefunguje, jedine manualny export a import .gpx