Čaute, viem, že ste sa pýtali na tento token, tak skúsim v krátkosti...
Ja na neho čakám už pár tyždňov. Ale keďže je teraz situácia s dodácími lehotami katastrofálna ani si netrúfam odhadovať kedy mi dojde.
Ďakujem ale za info ohľadom doťahovania, budem dávať pozor.
Osobne z Hrádku pred niekoľkými dňami. Voľnejší dres Silvini, nohavice s trakmi a pre ženu rukavice. Okrem toho za posledné obdobie spotrebák - Sram GX reťaz (radí super aj na Shimano 12sp) a veci na čistenie rámu a reťaze.
To väcsina zisti az casom, niektori nikdy. Za tazke peniaze si osadit monokulturu ktora bez hnojenia a neustaleho zavlazovania nie je schopna prezit, pritom tie prirodzene "travniky" su omnoho odolnejsie a aj tam skoro stale nieco kvitne. Staci obcas pokosit, vodu netreba v podstate vobec. Casom, ked problemy s vodou budu vypuklejsie, sa trend asi zmeni.
Potvrdzujem z vlastnej skusenosti. S takymto travnikom je ovela viac roboty ako s normalnou zahradou. Aby bol stale takyto pekny, na to treba normalne skolenie, alebo travnikara zo stadionu z prvej ligy aj s vybavenim. Uz len boj s pupavami je prehrata vojna.
A ani ten lucny nie je vyhra. Akonahle sa na nom rozsiri vyssie spominana burina a ine, tak je to peklo, mam taky momentalne.
Ovela viac sa priklanam ku kvetovej zahrade s peknymi aj ovocnymi stromkami, lebo som vypozoroval, ze v tieni korun stromov sa burine v trave velmi nedari.
Tak ono je vecou pohladu co povazujes za burinu. Podla mna taka ta nizka datelina, pupava, sedmokrasky, nezabudky a pod. k prirodzenej flore na travnatom pozemku patria. Je to zelene, je to odolne aj na zoslapanie, nepolieva sa to vobec a nikdy to nie je vyschnuta zlta mrtva zona. Na tom anglickom travniku je problem vsetko - vela hnojiva, malo hnojiva, vela vody, malo vody... A akonahle tam rastie nieco ine, hned to z dialky krici, ze sa nestaras. Kvetova zahrada asi nie je idealna na uzivanie ako pochodzna plocha, to je skor okrasne urcenie. Ale uz sme off topic.
Umelý trávnik a 2m neprehľadné ploty. Milujem keď idem ulicou s peknými domčekmi, pekným trávnikom a nízkym vzdušným plotom. Aj som potom smutný, že aj tak skysnem v paneláku...
K téme, už mi Castelli Perfetto a rukavice nasávajú vodu, aj NanoFlex už treba obnoviť. Prvý krát v živote idem ošetrovať veci, hádam ich nezničím Som aj zvedavý na efekt...
uff, u nas zrovna dokoncuju renovaciu skolskeho ihriska, kde tiez natiahli na futbalovu plochu tento travnik. Ak je to taky oser s udrzbou ako pisete, som zvedavy ako bude vyzerat po roku, lebo tam neboli schopny starat sa ani o bezecku antukovu drahu... (a dali tam aj basketbalove kose, som zvedavy ako sa im to na tej trave bude hrat )
milos21 Som zvedavy co povies, tiez si v poslednej dobe vsimam rovnake chovanie perfetta a zrovna vcera som nahodou zbadal tento sprej, tak tiez nad tym rozmyslam. https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/cyklokozmetika/tunap-sports-impregnacny-sprej-300-ml.html
Viem ze uz sa to tu kdesi davnejsie preberalo a obnovuje sa to aj nejakym prostriedkom do prania, ale to mi nedava zmysel kedze by sa aplikoval aj z vnutornej strany co podla mojej mienky nieje ziaduce... Lenze tento sprej pocitam bude zas treba aplikovat po kazdom prani.
Na Castelli neodporúčajú do prania, ale nastriekať vonkajšiu vrstvu DWR prípravkom. Tento by sa mal aktivovať hneď, netreba teplú sušičku ani žehlenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mdfk
Čaute, viem, že ste sa pýtali na tento token, tak skúsim v krátkosti...
Ja na neho čakám už pár tyždňov. Ale keďže je teraz situácia s dodácími lehotami katastrofálna ani si netrúfam odhadovať kedy mi dojde.
Ďakujem ale za info ohľadom doťahovania, budem dávať pozor.
To tam také majú ?, ja som tam ani prilbu poriadnu nevidel (predajňa v OC Optima)
...a postarka sa do tohto stastneho trojuholniku uz nezmestila?
Chápem, toto je súčasný trend / doba ,
pre mňa absolútna neútulná sterilita bez akéhokoľvek ducha
A ani ten lucny nie je vyhra. Akonahle sa na nom rozsiri vyssie spominana burina a ine, tak je to peklo, mam taky momentalne.
Ovela viac sa priklanam ku kvetovej zahrade s peknymi aj ovocnymi stromkami, lebo som vypozoroval, ze v tieni korun stromov sa burine v trave velmi nedari.
K téme, už mi Castelli Perfetto a rukavice nasávajú vodu, aj NanoFlex už treba obnoviť. Prvý krát v živote idem ošetrovať veci, hádam ich nezničím
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/cyklokozmetika/tunap-sports-impregnacny-sprej-300-ml.html
Viem ze uz sa to tu kdesi davnejsie preberalo a obnovuje sa to aj nejakym prostriedkom do prania, ale to mi nedava zmysel kedze by sa aplikoval aj z vnutornej strany co podla mojej mienky nieje ziaduce...