Skrinka je nejaká drahá z ikea a je tak mäkká, že sa pri bežnom zaťažení cca 8mm prehla. Potom môžeš robiť čo chceš a nenarovnáš.
Ešte ma prekvapilo, že tie kolesá sú v porovnaní s mojimi aktuálnymi na pocit o kus ťažšie. Možno kombinácia 12sp, duše a agresívne plášte, ale aj tak som to nečakal.
hej ta skrinka by ma dost hnevala keby som chodil okolo, ale mam dost solidne ocd na taketo veci
ale skor ma zaujima ako sa clovek dostane ku canyonu posledne 2 roky
Jednoducho. Je veľkosť XL.
Ale úprimne: mesiac som chodil jeden až dva krát denne na stránku aby som ho ulovil a aj napriek tomu, že mi neposlali email o dostupnosti, tak sa mi ho podarilo objednať. Teraz už je úplne vypredaný a už sa nebude dať objednať
Nemal som žiadne špeciálne požiadavky, platil som obratom kartou po zaslaní linku. Toto všetko spolu urýchlilo dodanie.
Gratulujem ku kúpe, vyzerá super. Ja som naštastie s UPS nemal problém, Ja mám od januára doma Neuron CF ale ešte som na ňom nesedel kvôli zraneniam po nehode. Ale už začiatkom júla hádam okolo domu budem zvládať potočiť nohami.
low cost, snáď sa to hneď nerozpadne ale ak má niekto zvyšný ratchet možno by sa mi do batohu jeden zišiel
predný náboj pri oske 15x100 musí mať tie nepraktické kovové podložky, širší ráfik do rámu žial nieje vhodný pre málo priestoru + závitový pressfit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
po mesiaci z r2
Ešte ma prekvapilo, že tie kolesá sú v porovnaní s mojimi aktuálnymi na pocit o kus ťažšie. Možno kombinácia 12sp, duše a agresívne plášte, ale aj tak som to nečakal.
ale skor ma zaujima ako sa clovek dostane ku canyonu posledne 2 roky
Ale úprimne: mesiac som chodil jeden až dva krát denne na stránku aby som ho ulovil a aj napriek tomu, že mi neposlali email o dostupnosti, tak sa mi ho podarilo objednať. Teraz už je úplne vypredaný a už sa nebude dať objednať
Nemal som žiadne špeciálne požiadavky, platil som obratom kartou po zaslaní linku. Toto všetko spolu urýchlilo dodanie.
predný náboj pri oske 15x100 musí mať tie nepraktické kovové podložky, širší ráfik do rámu žial nieje vhodný pre málo priestoru + závitový pressfit
tak to mas este fajn, ja na Duke cakam uz cez 2 mesiace, este ze som hned kupil druhy par kolies