Kategórie
Bike-tech
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
-6% Weldtite čistiaci prípravok na bicykle, koncentrát 1 l, citrón
28,99 €
-6%
MOC 31,19 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
- vo february to zacalo kotucmi a platnickami - tam uz nebol material, mesiac na to stredove, neskor loziska v hlavovom (ale pytalo by ho vymenit cele), nedavno nove gumy, tretry aj sedlo som mal na sracky a teraz cely pohon - lanko, bovden, patka, novy salter, prevodnik, kazeta, retaz, vycistit ratchet. chcelo by to este loziska v kolesach ale kam to nema volu kaslem na to - este ak sa podari pocas roka nove brzdy a snad na to do jesene nebudem musiet sahat. fakt ma to uz nebavi.
navyse skrina plna dielov sa akosi vyprazdnila
PS: ľavá by to pohode ešte dala.
Všetko je o tom kolko chodiš a ako jazdíš. moje dost krát premokli. No a posledne 3 roky som ich lepil Loctitom.
zihadlo 5 radí v pohode, skôr radenie hapruje v podstate už od začiatku od kedy mám tento bajk. Ale už mám aj tak objednaný nový prehadzovač aj radenie...
double by si mi veril, že miniem na mazanie za rok na všetkých bajkoch menej oleja ako niektorí tu z fóra za týždeň na jeden? Len proste to neleštím tak jak bambus
vyhoda 12sp systemov je ale v tom, ze taketo zodratia uz nebudeme vidavat .. tam to prestava fungovat niekedy od nova
https://www.mtbiker.sk/forum/post828843.html#p828843