zdravim. upozornujem, ze niesom ziadny expert na nazvoslivie jednotlivych bike dielcov. dakym zazrakom mi dnes drbol bike tak ze stiahol zo sebou aj vedlajsi a dako sa do neho zachytila prehadzovacka a bohuzial sa urvala. konkretne sa zlomila ta hlavna skrutka, co drzi celu prehadzovacku o bike. tak sa cem opytat, ci je to normalne zohnatelny nahradny diel a co to asi bude stat. a prosim mi napiste jak sa to vola, nech viem co si mam pytat v shope. aha a prehadzovacka je alivio.
dik
Menic cca 800SK a ak sa ti nepodari vybrat zvysok srobu z patky tak este + 250-300Sk za novu patku. Oba diely su vpoho zohnatelne- patka vyzera na author.
Menic cca 800SK a ak sa ti nepodari vybrat zvysok srobu z patky tak este + 250-300Sk za novu patku. Oba diely su vpoho zohnatelne- patka vyzera na author.
hmm vertec caliber asi nebude author, ... mas smolu, pekne skoc do Rivie pre novy salter, patku snad bude mozne pouzit.
no nazov je podla mna good. vystihuje to o co mi islo a to je cena. bo momentalne odkladam peniaze na letenku, tak ma fcelke sere ze musim kupovat prehadzovacku koly hluposti za par korun.
no OK, z patky sa mi to vysrovbovat podarilo, tak aspon to. mozete mi teda poradit daco nove(prehadzovacku), samozrejme s obmedzenim ideal do 1000, no mozno aj cosi nad by slo. ideal, ak viete o dakej akcii v zilinskych shopoch.
Z fotky to vyzera, ze patka je rovnaka ako na genesise, authore a kope dalsich. Naposledy som ju kupoval v tvojom "oblubenom" Velosprinte, ale je mozne, ze ju budu mat aj v Rivii. Kde predavaju vertec netusim.
no OK, z patky sa mi to vysrovbovat podarilo, tak aspon to. mozete mi teda poradit daco nove(prehadzovacku), samozrejme s obmedzenim ideal do 1000, no mozno aj cosi nad by slo. ideal, ak viete o dakej akcii v zilinskych shopoch.
V kamennom obchode za tie peniaze kupis mozno nanajvys Deore, skus nejaky e-shop, ak trocha priplatis moze vyjst na XT.
vertec predavaju v rivii, tam som ho aj kupoval. no radsej by som kupil osobne v shope, bo by som to mal hnet zajtra a mohol by som behat vonku, aj ked na nete som nasiel celkom pohode ponuky. napr. toto http://www.kolokram.sk/product_info.php ... ts_id=2136
akurat ete neviem, ako je to s pasovanim. bo napr pri deore je na vyber s kratkym a dlhym ramienkom, podla coho viem ake potrebujem? a zase deore nieje premna as take zle. niesom extra narocny a na moj byke by bola aj skoda kupovat daco moc drahe.
vertec predavaju v rivii, tam som ho aj kupoval. no radsej by som kupil osobne v shope, bo by som to mal hnet zajtra a mohol by som behat vonku, aj ked na nete som nasiel celkom pohode ponuky. napr. toto http://www.kolokram.sk/product_info.php ... ts_id=2136
akurat ete neviem, ako je to s pasovanim. bo napr pri deore je na vyber s kratkym a dlhym ramienkom, podla coho viem ake potrebujem? a zase deore nieje premna as take zle. niesom extra narocny a na moj byke by bola aj skoda kupovat daco moc drahe.
Sram ti pasovat nebude. Ramienko vezmi ake si mal, teda ak s nim nebol problem.
to zigo: kuk co ma v podpise, inak presne ako pise rasto
len taká poznámka. nezohnateľnosť drobných náhradných dielov je dnes žiaľ populárna obchodná politika výrobcov všeobecne. nie len bicyklov či automobilov. človek si dokáže kadečo opraviť, ale ako, keď sa nedá kúpiť drobnosť ale len celý dielec?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z fotky to vyzera, ze patka je rovnaka ako na genesise, authore a kope dalsich. Naposledy som ju kupoval v tvojom "oblubenom" Velosprinte, ale je mozne, ze ju budu mat aj v Rivii. Kde predavaju vertec netusim.
V kamennom obchode za tie peniaze kupis mozno nanajvys Deore, skus nejaky e-shop, ak trocha priplatis moze vyjst na XT.
Sram ti pasovat nebude. Ramienko vezmi ake si mal, teda ak s nim nebol problem.
Neboj uz som pozrel a aj reagoval.
Pozri posledny prispevok na predchadzajucej strane...