nejak som prispel pod report do diskuzie (na prednej stranke ) a na moj mail my zacali chodit oznamy o tom kto vsetko a kde prispel, neda sa to nejako zamedzit ?
Ahoj admini, v minulosti som tu registroval mojho otca (dedovojto) kvoli akcii okolo domase. Uslo mi jeho prihlasovacie heslo, preto vas chcem poziadat o zaslanie noveho, ale na moj registrovany email, lebo ani netusim, na aky som ho registroval. Na overenie totoznosti viem poskytnut vsetky potrebne otcove udaje. Dakujem.
Zdravim. Na jesen minuleho roku som si tu zmazal ucet a dnes som si vytvoril novy. Chcel som pridat aj inzerat do bazaru, no nemozem, pretoze moje tel.c. nejde overit a vypise sa iba chyba, ze cislo uz je pouzivane. Som si pomerne isty, ze moje cislo nie je pouzivane nikym inym a ide o skor o technicku chybu sposobenu zmazanim uctu, pricom cislo ostalo stale v databaze ako aktivne. Tak prosim o opravu, ak je to mozne. Moje cislo je v profile, pripadne ho aj s inymi potrebnymi info poslem v sprave. Vdaka.
Uf, no hlavne nepiste vsetci spravcovia webu naraz Ak sa s tym neda nic spravit (resp. nikto nevie ako), tak mi postaci aj taka info. Lepsie ako nic...
Dobrý deň, môžete mi prosím poradiť, ako si zmeniť nastavenie pri bicykloch, aby sa jeden z nich zobrazoval ako prioritný ? V minulosti to bolo možné jednoduchým presunom bicykla na 1. miesto ... Ďakujem
Zdravím pri aktualizácii komponentov biku nove zadanie stránka nezoberie resp uloží ale keď dám info o biku tak zmena sa vôbec nezaktualizovala. Skúšané na mobile aj tablete. Dá sa len vymazať komponent ale nedá sa vytvoriť nový ani aktualizovať stavajúci
preco ked ma niekto spomenie vo fore mi nepride upozornenie? deje sa mi to uz dlhsie ani na mail mi nic nepride a ani notifikaciu nevidim,pritom v nastaveniach uctu to mam zakliknute
Chcel by som poprosiť o radu, ak to číta niekto, kto spravuje web, ide o to, že som v minulosti zablokoval témy o elektrobikoch a čo čert nechcel, gazdiná prišla s myšlienkou, že by chcela elektro. Potrebujem získať nejaké info, nakoľko sa v tejto problematike neorientujem a viem vyhľadať tému, alebo vlákno vo fóre, ale neviem sa prekliknúť na výsledok. Je nejaké nastavenie, kde povolím výsledky pre elektro?
Ďakujem za rady.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďakujem za rady.