Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
takže už sa dá istebnianskou na holu paráda
aj dnes wacez žaškov na Podšíp. zvažnica blatak po pilčíkoch, hore trochu snehu, zjazd žltou dolu bol mokrý ale v pohode
Poradi mi niekto peknu MTB trasu v okoli DK, kde ani v tomto obdobi nebude vela blata a nezje ma nejaky maco
Ak by bol po ceste aj nejaky singlac, tak budem rad.
včara suchou nohou na chatu Kubínsku. potom na Istebné(pri plyne 100m blatak od ťažby) ináč celé dobré,
Pod lysyscu a chodníčkom polovníkym po hrane dolu ma to vyplulo v Istebnom...
V lete sa chystame na par dni na Oravu. Ubytovani budeme na chate priamo pod Kubinskou Holou.
Rad by som zobral aj bicykle, aby sme si so zenou spravili jeden den cyklo vylet.
Vedeli by ste mi prosim poradit trasu v okoli Kubinskej Hole s peknymi vyhladmi na okolie? Pozeram online, ze sa da s bicyklami vyviezt na Kubinsku, tak teoreticky keby sme zacali tam a cyklovylet by sa skoncil pod Kubinskou (kedze tam budeme ubytovany a aby sme nemuseli do vyletu zapajat aj auto) tak to by bolo super. Ak je v okoli ale nieco co je ovela lepsie a bude koli tomu potrebne pouzit aj auto na presun, tak s tym az taky problem nebude.
co sa tyka trasy, tak 50km s 1000m prevysenim by sme mali zvladnut. Kedze budem so zenou, tak hladam skor neake pekne cyklocesty, nie ziadne narocne rockgardeny a pod.
sme sa dnes stretali, išiel som zo ženou na chatu už tam musím zobrať velký batoh a vreco na odpad, je to tam hrozné po buranoch. možno aj zajtra si vybehnem na pešo to upratať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj dnes wacez žaškov na Podšíp. zvažnica blatak po pilčíkoch, hore trochu snehu, zjazd žltou dolu bol mokrý ale v pohode
Ak by bol po ceste aj nejaky singlac, tak budem rad.
Pod lysyscu a chodníčkom polovníkym po hrane dolu ma to vyplulo v Istebnom...
Chcel by som vas, domacich, poprosit o pomoc.
V lete sa chystame na par dni na Oravu. Ubytovani budeme na chate priamo pod Kubinskou Holou.
Rad by som zobral aj bicykle, aby sme si so zenou spravili jeden den cyklo vylet.
Vedeli by ste mi prosim poradit trasu v okoli Kubinskej Hole s peknymi vyhladmi na okolie? Pozeram online, ze sa da s bicyklami vyviezt na Kubinsku, tak teoreticky keby sme zacali tam a cyklovylet by sa skoncil pod Kubinskou (kedze tam budeme ubytovany a aby sme nemuseli do vyletu zapajat aj auto) tak to by bolo super. Ak je v okoli ale nieco co je ovela lepsie a bude koli tomu potrebne pouzit aj auto na presun, tak s tym az taky problem nebude.
co sa tyka trasy, tak 50km s 1000m prevysenim by sme mali zvladnut. Kedze budem so zenou, tak hladam skor neake pekne cyklocesty, nie ziadne narocne rockgardeny a pod.
Za kazdy feedback vopred dakujem.
https://www.zonerama.com/6s8p/Album/7715622