ma niekto blizsie info o tom kedy a ako bude mozne na SK ziskat EU certifikat o prekonani covidu? 1.7 rano odchadzam na dovo a to je den, kedy to maju najneskor spustit v celej EU. chcem mat certifikat aspon 2-3 dni v predstihu a nemat stres.
Police in the northern Indian state of Uttarakhand have registered a case against three private labs for filing fake Covid reports. Media reports say fake names, mobile numbers and addresses were used in more than 100,000 tests during the Kumbh festival in April. The private labs were hired by the state to screen visitors for Covid. Uttarakhand was criticised for holding the festival, which attracted millions of people, during the pandemic. Reports from different states suggested that those who returned from the festival ended up infecting a large number of people.
no, tak medzicasom vraj zobsoletnela moja otazocka, ze cielova krajina (HR) zaradila SK medzi zelene krajiny, cize mi staci obciansky a nepotrebujem ani EU covid certifikat, ani ziadne drahe potvrdenie od lekara o prekonani covidu.
no, tak medzicasom vraj zobsoletnela moja otazocka, ze cielova krajina (HR) zaradila SK medzi zelene krajiny, cize mi staci obciansky a nepotrebujem ani EU covid certifikat, ani ziadne drahe potvrdenie od lekara o prekonani covidu.
Najlepsie na tom je ze polovica oveciek sa nechala pichat aby mohli v lete s konzervami lezat na kamienkoch v HR 😁
No že sa dali niektorí Slováci zaočkovať iba kvôli dovolenke vôbec nevadí. Podstatné je, že sa dali zaočkovať. Aj keď v porovnaní s vyspelejším svetom je Slovensko na tom veľmi biedne. čo nie je ale žiadne prekvapenie, keďže 56% Slovákov verí na konšpiračné teórie.
Teraz bude dôležité ako prebehne tretia vlna v zaočkovaných a nezaočkovaných krajinách. Ak sa očkovanie ukáže ako výrazne prospešné, zaočkovať sa dá aj viac Slovákov. Ak rozdiel výrazný nebude a hranice budú zavreté pre všetkých, dovolenkári sa už zaočkovať asi nedajú. Ostáva len dúfať, že to očkovanie sa pozitívne prejaví.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
ak zavedú povinné očkovanie bude to pre tento zlepenec posledný klinec do rakvy.Politruk si neuvedomuje,že nesedí na gen.štábe a zas z toho bude len fraška a náboje pre Fica.
jeseň bude zaujímavá.zavretí určite nebudeme to si týto neschopáci už nelajznú,to radšej vyvolajú volby pretože toho budú mať už dosť.Určite nás nečaká žiadna doba pokovidová ako sníval svätuškár na ÚV.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napr. falsovanie testov zabera dobre
Police in the northern Indian state of Uttarakhand have registered a case against three private labs for filing fake Covid reports. Media reports say fake names, mobile numbers and addresses were used in more than 100,000 tests during the Kumbh festival in April. The private labs were hired by the state to screen visitors for Covid. Uttarakhand was criticised for holding the festival, which attracted millions of people, during the pandemic. Reports from different states suggested that those who returned from the festival ended up infecting a large number of people.
Najlepsie na tom je ze polovica oveciek sa nechala pichat aby mohli v lete s konzervami lezat na kamienkoch v HR 😁
Nebyt dovoleniek tak neni ani polovica zaockovana z toho poctu
a co by si robil celú zimu vonku
Teraz bude dôležité ako prebehne tretia vlna v zaočkovaných a nezaočkovaných krajinách. Ak sa očkovanie ukáže ako výrazne prospešné, zaočkovať sa dá aj viac Slovákov. Ak rozdiel výrazný nebude a hranice budú zavreté pre všetkých, dovolenkári sa už zaočkovať asi nedajú. Ostáva len dúfať, že to očkovanie sa pozitívne prejaví.
Sice nerad, ale dufam, ze mas pravdu. Ludom doslova j*be, vsetci su ako utrhnuti z retaze, cim skor sa to zasa vsetko zavrie, tym lepsie.
https://dennikn.sk/2434963/lengvarsky-zvazujeme-povinne-ockovanie-pre-urcite-skupiny/
jeseň bude zaujímavá.zavretí určite nebudeme to si týto neschopáci už nelajznú,to radšej vyvolajú volby pretože toho budú mať už dosť.Určite nás nečaká žiadna doba pokovidová ako sníval svätuškár na ÚV.
Kedze su to spomaleni sasovia tak to tipujem az na oktober.
Ten co je posraty z kowidu bude aj po zaočkovaní, alebo že by Highlander sa z neho stane?
Do egypta ma to netaha, 40 stupnov tieni a samy terorista 😁
Moj favorit je malorka, sicilia, salzburgerland, slovinsko