Zdravim,myslim,ze je tu dost novackov + ja,ktory nevedia ako vlastne SPD funguje,vobec co to je apod.,a preto by potrebovali odpoved...Bohuzial,ujo Google velmi nepomaha,stale hlada len ponuky SPDciek v e-shopoch Tak prosim o pomoc
Uz som tie SPD-cka kupil v Isaku,mali ich za 770 .-Sk,kupil som si s ciernymi kuframi,len tretry este nemam Nemam moznost odskusat,ci sa vypinaju do strany ale dufam,ze sa nevypinaju aj hore
klasicke 520 so standard kuframi sa ti urcite nebudu vypinat hore.. tak uz len kup tretry a si vybaveny
len daj pozor na to aby si sa stihal vypinat lebo drbnes jak vreco
Ja som tiez akurat nahodil, ale 505ky. Na SPD som uz jazdil, ale davno a len chvilu, takze idem vlastne od nuly. To budu drzky. Prvy vyjazd som ale prezil bez ujmy
inak bacha, okrem klasiky čiernych SPD kufrov máte aj zlaté, ktoré vypnete do virtually ktoréhokoľvek smeru
k M520... tie sa dodávajú s takou čiernou platformou s odrazkou, aby sa akože vyhovelo dopravným predpisom... neskúšajte ju použiť ako "normálny" platformový pedál, je pravda, že dole ide len veľmi hrubým násilím, ale počas jazdy už pár ľuďom zletela pri dosť minimálnom zaťažení, takže dole s ňou, alebo ak nie, používajte to potom ako jednostranné SPDčko
včera som tak videl pár ľudí jazdiť v Súľove... tomu hovorím zatemnenie rozumu...
to akoze uz niekoho napadlo nedat ten plast dole a vozit to tak ako to je zabalene aj s tou odrazkou ????
ROpa ludia s SPD no bez tretier to tak vozia. No a ja som to tie s vozil cez zimu som sa odopinal a stal na platformach pri narocnych usekoch z kopca. Potom zmizol sneh a prestalo ma bavit otacat pedal a platformi isli z domu.
jj tie plasty su uplne nanic.. a to ako ked si kamos bude chciet skusit tak to preistotu furt budes nosit v ruksaku? vazne vyhod to.. a okrem toho to vela nevydrzi, 2-3x nacvaknes a vycvaknes a ten plast sa zoderie a vypadavaju same..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v prilohe nejake info...
Uz som tie SPD-cka kupil v Isaku,mali ich za 770 .-Sk,kupil som si s ciernymi kuframi,len tretry este nemam
len daj pozor na to aby si sa stihal vypinat lebo drbnes jak vreco
k M520... tie sa dodávajú s takou čiernou platformou s odrazkou, aby sa akože vyhovelo dopravným predpisom... neskúšajte ju použiť ako "normálny" platformový pedál, je pravda, že dole ide len veľmi hrubým násilím, ale počas jazdy už pár ľuďom zletela pri dosť minimálnom zaťažení, takže dole s ňou, alebo ak nie, používajte to potom ako jednostranné SPDčko
včera som tak videl pár ľudí jazdiť v Súľove... tomu hovorím zatemnenie rozumu...
to akoze uz niekoho napadlo nedat ten plast dole a vozit to tak ako to je zabalene aj s tou odrazkou ????
EDIT / Lepsie skusat SPD-cka na trave alebo niecom podobnom nie na asfalte
ako kedy