Viem, ze tu kopec ludi nema bajk za 5 korun.. Cim si teda chranite bicykle? Rada by som na tom mojom obcas isla nakupit do obchodu a ked vyjdem von, chcela by som si ho tam aj najst.
Mate nejake tipy na zamky ci ine zabezpecenie? THX..
Sedeli sme na terase,pri pive.Biky sme mali opreté a nezamknuté o zábradlie.Naraz len pribehol lopkár skočil na kámošov bike a fujazdil preč.Kámoš skočil na môj a poď ho za ním.....dochytil ho.
Pointa bola v tom,že lopkárovi zlomil sánku
...kdesi tu bol odkaz na clanok, ako mal chlapik prehodene brzdove packy a to sa corkarovi stalo osudne...
Mna by zaujimalo na ktorom poschodi doticny byva...Hypotezy ma nezaujimaju,alebo co niekto pocul od niekoho...
Ked sa ti rozpadne pod tekutym dusikom tak to je slaba ochrana...a moju staru libertu vobec nezamykam pretoze si to vobec nezasluzi...
Byva na prvom poschodi, vcelku dost frekventovane sidlisko, a mal zatiahnute okna roletami, len jedna roleta bola kusok povytiahnuta ,.........Takze by som Vas totou cestou za neho chcela poprosit, ak by ste nahodou poculi, alebo nebodaj videli tento bike:zn. "CANNONDALE F600":sivo-cierny, vel.M
komponenty:/mozno uz bude rozobraty, ale predsa/,XTR brzdy, 9kolove otoc.radenie,TRUATIVE XC PRO kluky, FATYultra vidlica, pred.naboj CODA, pred.rafik MAVIC, zad.naboj SRAM, zad.rafik MACH, PYTHON plaste, XT prehadzovacka, LX presmyk..............., tak sa prosim Vas ozvite na toto tel.c: 0905962097 p. Stehlik DAKUJEM [/img][/b]
Nikdy nenecham bike na verejnom pristranstve,ani uplne odlahlom,ani strazenom kamerami Stacilo mi,ked mi bike ukradli z garaze,ktora bola riadne zamknuta Uz ho nosim hore do bytu V meste ho necham u babky v byte alebo podobne...
jednoznacne najlepsie je mat nieaky co najmensi zamok zamknut aj pred krcmou ale nespostit ho z oci ja sa on bojim aj ked ho mam na ociach... ako ale skupinke cyklistov ukradnut bike to chce odvahu a mysliet si ze ho nedobehnu o tej zlomenej sanke to som sa zasmial hehe...
ked som staru piranhu tu som sa nebal neikde nexat pred OC ale teraz mojho milaska nesputim oci resp ked do obchodu tak min dvaja a jeden caka von popr na terase vyberam miesto na kraji a bike pekne vedla mna ete ked sme viacery tak ich len prforma scvakneme remienkom na helmach aby sa nestalo to co tu bolo vyssie spomenute ze zdrapne bike a prcha
Prihadzujem ete jedno foto:
Byva na prvom poschodi, vcelku dost frekventovane sidlisko, a mal zatiahnute okna roletami, len jedna roleta bola kusok povytiahnuta ,.........Takze by som Vas totou cestou za neho chcela poprosit, ak by ste nahodou poculi, alebo nebodaj videli tento bike:zn. "CANNONDALE F600":sivo-cierny, vel.M
komponenty:/mozno uz bude rozobraty, ale predsa/,XTR brzdy, 9kolove otoc.radenie,TRUATIVE XC PRO kluky, FATYultra vidlica, pred.naboj CODA, pred.rafik MAVIC, zad.naboj SRAM, zad.rafik MACH, PYTHON plaste, XT prehadzovacka, LX presmyk..............., tak sa prosim Vas ozvite na toto tel.c: 0905962097 p. Stehlik DAKUJEM [/b]
Cau LULU, hovoril som vcera so Slavom. Fakt sila. Nebyva nahodou na prizemi? Ak budem s Charlim opytaj sa ho na trasu na Vendovku /ak to ma v mape/. My sme asi v nedelu zle odbocili a vyliezli sme skoro az na Krivan
Cau LULU, hovoril som vcera so Slavom. Fakt sila. Nebyva nahodou na prizemi? Ak budem s Charlim opytaj sa ho na trasu na Vendovku /ak to ma v mape/. My sme asi v nedelu zle odbocili a vyliezli sme skoro az na Krivan
No chudacisko, to je uz 2bike, co mu odcudzili , ked budem s Charliem opytam sa ho na trasu, alebo mu posli ss nech ti ju posle /lebo tento tyzden, mi to nevychadza/a takto to budes mat najistejsie
ak idem do nejake obchodu s ktoreho vidno von na bajk tak ho berem zo sebou, ale vzdy je zamknuty. Ked nevidno potom nejdem na bajku. Ukradli mi uz bajk s pivnice ktora bola asi desat metrov od nasho bytu, takze riskovat uz nebudem...
Ja moj bike nikdy nenechavam sam. Ked mam ist do obchodu idem bud pesi alebo na starom biku a ked sa ide na vyjazd nakupovat tak vzdy jeden z nas zostane vonku strazit biky. Je to podla mna to najlepsie riesenie(teda pokial vam niekto nenatiahne cez hubu) ale bratovi sa stalo aj to, ze strazili biky a aj tak mu ho ukradli.
ale bratovi sa stalo aj to, ze strazili biky a aj tak mu ho ukradli.
Je veľký rozdiel,či ide o klasickú krádež,alebo dá lopkár bikerovi cez tlamu a bike vezme.To už je lúpež .
V prvom prípade obíde lopkár s podmienkou,ale v druhom prípade môže dostať aj 5 rokov
ked som staru piranhu tu som sa nebal neikde nexat pred OC ale teraz mojho milaska nesputim oci resp ked do obchodu tak min dvaja a jeden caka von popr na terase vyberam miesto na kraji a bike pekne vedla mna ete ked sme viacery tak ich len prforma scvakneme remienkom na helmach aby sa nestalo to co tu bolo vyssie spomenute ze zdrapne bike a prcha
Ta fotka z 2 kolesami sa mi nezda, kazeta na retaz je na opacnej strane, ved retaz chodi po pravej ci nie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pointa bola v tom,že lopkárovi zlomil sánku
...kdesi tu bol odkaz na clanok, ako mal chlapik prehodene brzdove packy a to sa corkarovi stalo osudne...
Ked sa ti rozpadne pod tekutym dusikom tak to je slaba ochrana...a moju staru libertu vobec nezamykam pretoze si to vobec nezasluzi...
Byva na prvom poschodi, vcelku dost frekventovane sidlisko, a mal zatiahnute okna roletami, len jedna roleta bola kusok povytiahnuta
komponenty:/mozno uz bude rozobraty, ale predsa/,XTR brzdy, 9kolove otoc.radenie,TRUATIVE XC PRO kluky, FATYultra vidlica, pred.naboj CODA, pred.rafik MAVIC, zad.naboj SRAM, zad.rafik MACH, PYTHON plaste, XT prehadzovacka, LX presmyk..............., tak sa prosim Vas ozvite na toto tel.c: 0905962097 p. Stehlik
http://www.etronic.cz/eshop/index.php?m ... cts_id=968
http://bike-forum.cz/povidky/108-prava- ... brzda.html
Byva na prvom poschodi, vcelku dost frekventovane sidlisko, a mal zatiahnute okna roletami, len jedna roleta bola kusok povytiahnuta
komponenty:/mozno uz bude rozobraty, ale predsa/,XTR brzdy, 9kolove otoc.radenie,TRUATIVE XC PRO kluky, FATYultra vidlica, pred.naboj CODA, pred.rafik MAVIC, zad.naboj SRAM, zad.rafik MACH, PYTHON plaste, XT prehadzovacka, LX presmyk..............., tak sa prosim Vas ozvite na toto tel.c: 0905962097 p. Stehlik
No chudacisko, to je uz 2bike, co mu odcudzili
sidlisko Zaturcie, fotku? vidis poviem mu nech doda
http://youtube.com/watch?v=5TNTq3nhuh0
Je veľký rozdiel,či ide o klasickú krádež,alebo dá lopkár bikerovi cez tlamu a bike vezme.To už je lúpež
V prvom prípade obíde lopkár s podmienkou,ale v druhom prípade môže dostať aj 5 rokov
Ta fotka z 2 kolesami sa mi nezda, kazeta na retaz je na opacnej strane, ved retaz chodi po pravej ci nie?