Tak ja som v nedelu dostal druhu davku AZ a mam po nej vazne trvale nasledky.
Ked som isiel n vakcinaciu tak mi pri aute padol mobil na zem a roztrepal som displej. Uaaaa. Mobiiil!
Keby som s ockovat nedal, tak sa mi toto nestane.
Včera 2 dávka Pfizeri, dnes sa mi spravil otlak na nohe a ja hlupák som im naletel... Keby som vedel..
Tak ja som v nedelu dostal druhu davku AZ a mam po nej vazne trvale nasledky...
u mna to naopak funguje ok, pri prvej davke v Skalici vsetky trdelniky vypredane, v nedelu pri druhej davke moj chip vyslal signal a uz ma cakal cerstvy trdelnik na pulte
alebo aj takto
Majiteľka obchodu s detským tovarom v českom Olomouci zakázala vstup ľuďom, ktorí sú zaočkovaní proti covidu-19. Zdôvodnila to tým, že má strach o svoje zdravie aj zdravie zákazníkov. Prípadom sa už zaoberá obchodná inšpekcia.
Majiteľka tvrdí, že očkovanie zvyšuje riziko prenosu nákazy od ľudí, ktorí kvôli vakcíne nemajú žiadne príznaky.
Zuzana Michálková zároveň tvrdí, že zatiaľ nebola vedecky preukázaná neškodnosť mRNA očkovania. Obáva sa preto možného prenosu čiastočiek vakcíny na neočkovaných zákazníkov, najmä na tehotné ženy.
Ceduľami zakazujúcimi vstup očkovaným ľuďom sa už kvôli možnej diskriminácii začala zaoberať Česká obchodná inšpekcia. (čtk)
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
myslim ze je na case presatat sa starat o ludi co sa nechcu dat ockovat, alebo su inak momentalne postihnuti
urcite by aj vlada urobila lepsie, ak by im dala pocitit, ze nikoho nezaujimaju
myslim ze je na case presatat sa starat o ludi co sa nechcu dat ockovat, alebo su inak momentalne postihnuti
To by vlada samozrejme velmi rada urobila, ak by ti nezaockovani nedevastovali statmi kasu preplnenymi nemocnicami a lockdownami.
Per, to je dost odvazne tvrdenie. Striktne vzate je to fer, ale potom su tu fajciari, alkoholici, cyklisti co keby jazdili o polovicu pomalsie, nie su taki dolamani... A kde potom nakreslis hranicu? Bodovy system, za kilo mrkvy 3 hore, za mekdonald 2 dole a krabicku cigariet dalsie dva...
Je skoda, ze tu tetu, ktora vo svojej prevadzke nechce zaockovanych, budu riesit pre diskriminaciu. Takto z toho vyjde ako mucednik. Mohla sa skratka potichu poucit a bolo by.
chapete vobec, ze sa to takto nemusi nikdy skoncit ? alebo ze sa vymutuje nejaky Psí variant so 40% smrtnostou? co potom, tá sloboda slabomyselnych zrazu nebude az taky dobry napad
sloboda malomyslenych je v pohode, vieme predsa ze demokracia je vzdy 20 rokov pred zanikom ... nakoniec sa nastavia tvrde mantinely a bude vymalovane ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked som isiel n vakcinaciu tak mi pri aute padol mobil na zem a roztrepal som displej. Uaaaa. Mobiiil!
Keby som s ockovat nedal, tak sa mi toto nestane.
Včera 2 dávka Pfizeri, dnes sa mi spravil otlak na nohe a ja hlupák som im naletel... Keby som vedel..
u mna to naopak funguje ok, pri prvej davke v Skalici vsetky trdelniky vypredane, v nedelu pri druhej davke moj chip vyslal signal a uz ma cakal cerstvy trdelnik na pulte
Majiteľka obchodu s detským tovarom v českom Olomouci zakázala vstup ľuďom, ktorí sú zaočkovaní proti covidu-19. Zdôvodnila to tým, že má strach o svoje zdravie aj zdravie zákazníkov. Prípadom sa už zaoberá obchodná inšpekcia.
Majiteľka tvrdí, že očkovanie zvyšuje riziko prenosu nákazy od ľudí, ktorí kvôli vakcíne nemajú žiadne príznaky.
Zuzana Michálková zároveň tvrdí, že zatiaľ nebola vedecky preukázaná neškodnosť mRNA očkovania. Obáva sa preto možného prenosu čiastočiek vakcíny na neočkovaných zákazníkov, najmä na tehotné ženy.
Ceduľami zakazujúcimi vstup očkovaným ľuďom sa už kvôli možnej diskriminácii začala zaoberať Česká obchodná inšpekcia. (čtk)
To by vlada samozrejme velmi rada urobila, ak by ti nezaockovani nedevastovali statmi kasu preplnenymi nemocnicami a lockdownami.
ten virus by bol dokonala zbran Ciny, ako destabilizovat okolity svet, pretoze demokracia ma obrovske problemy s pandemiou, hlavne tá v EU a USA
tak isto ako platiaci fajciari, pijaci a drogovo zavisli
Majiteľka obchodu s detským tovarom v českom Olomouci zakázala vstup ľuďom, ktorí sú zaočkovaní proti covidu-19. ...
ale vede vpohode. stupne pocet zaockovanych, jej klesne pocet zakaznikov potom to strhne. skoda sa stym vobec zaoberat
Je skoda, ze tu tetu, ktora vo svojej prevadzke nechce zaockovanych, budu riesit pre diskriminaciu. Takto z toho vyjde ako mucednik. Mohla sa skratka potichu poucit a bolo by.
teraz to budu robit vacsinou dezolati
chapete vobec, ze sa to takto nemusi nikdy skoncit ? alebo ze sa vymutuje nejaky Psí variant so 40% smrtnostou? co potom, tá sloboda slabomyselnych zrazu nebude az taky dobry napad