No som zvedavy, mam tam zatial resin, doteraz som mal 2piest XT ale te nedrzali tak akoby som chcel , 4 piesty XT aktualne nezohnatelne, akurat xtrka v ponuke a ceny rapidne stupaju :D
Ja si myslím, že budeš spokojný. Ja som minulú sezónu jazdil Code RSC a tie mi velmi nesedeli, davkovanie sily bolo zvláštne a celkovo aj s 203mm centerline kotučmi boli slabé a hneď po pár výjazdoch mi niekde v páčke prasklo tesnenie a brzda bola gumova, musel som robiť komplet rebuild. V zime som vymenil za tieto XTR a Magura 203/180mm kotúče a som maximálne spokojný, tiež mám resin platničky a s batohom a chráničmi okolo 100 kil a tá brzdná sila je teda poriadna. Jediné, čo je oproti code RSC horšie sú páčky, sú vyhrkané a maju vôľu, ale dá sa na to zvyknúť.
Toto by bolo lepšie na listovanie, do terénu pre mňa je tento atlas nepraktický. Tam radšej pekle poskaldanú klasiku ktorá prežije takto veľa, má väčší záber na list a aj ju pekne vložím do miesta na vodný vak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je jubilejna edicia 20rokov
L-ko
Navyse zda sa, ze bude treba menit osku na steath...
Samozrejme diki matt za ochotu a trpezlivosť
Ja zatiaľ obnovujem poskladanú klasiku. Ale aj tento atlas (aspoň jeden do zbierky) by som chcel. To máš z predpredaja akebo sa dá už klasicky kúpiť?