A to keby si videl aka je to parada v dlhom prevedeni...
pockaj, myslis tu z obcianskeho? ved Ty si tam uz vtedy nebol, nie? alebo si to zle pamätam? sakra, este zistim, ze mi v suvislosti so stvrtkovym vecerom vynechava pamät
Nie, tu som nevidel. Mozes byt kludna, pamät Ti sluzi. Ale zato mne asi az tak dobre nesluzi, lebo som bol v tom, ze sem na forum si jednu foto dala s dlhymi vlasmi a ked som ju teraz nasiel, tak tam mas kratke. Ale mam dobru predstavivost - tak krasne kucerava bohata hriva dlhych tmavych vlasov musi byt jednoducho k svetu.
Missy,co si tym chlapcom dala do piva,alebo kofoly,ze si ich tak pocarovala
Tie kratke vlasy Ti pristanu,dlhe nosia len take,co chcu skryt velky nos... Tusim sa dam ostrihat.. A na trojku som bola,namocis,vyskocis a je to v suchu..
Co by som dala za take kucery... Ja ich mam zas tak rovne,ze ani vyfukat sa nedaju,to zas chvali moja kadernicka,ze tak rovne sa ani nevidia...
No,kazdy chce to,co maju ini...
je tak teplo, ze miesto jazdenia navrhujem pivo, skusme teraz piatok 27. juna, aby sa pracujuci nemohli vyhovarat na ranne vstavanie... piste, kto ma zaujem.
Hlavna tema1: prinesieme fen na bajk od Filo18
Hlavna tema2: lesne vily pobehujuce zlahka po meste
Tema č. 3 - zhromazdenie fotiek z Kellys Camp 2008 pre mtbclub špiš
Hlasim sa ako prvy ...a aj sa tesim na tie lesne vily pobehujuce po meste..
Ps: este by som pridal Tema č. 3 - zhromazdenie fotiek z Kellys Camp 2008 pre mtbclub špiš
[quote=""]je tak teplo, ze miesto jazdenia navrhujem pivo, skusme teraz piatok 27. juna, aby sa pracujuci nemohli vyhovarat na ranne vstavanie... piste, kto ma zaujem.
Ty mas tusakov,kedy nemozeme prist,ze
Nevadi,co s tebou,ked si taka Sybila... Na prt...
Foto z Kralovej hole a z Poraca mam pripravene (dufam ze aj vy) a mestske vily (s dlznom) tiez nebudu na skodu. A hlavne tie bratislavske nebudu pouzivat titul UJO.
P.S. Prosim si rezervaciu hore na zadnej terase ako minule - uz si beriem aj zamok na bike.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie kratke vlasy Ti pristanu,dlhe nosia len take,co chcu skryt velky nos...
Co by som dala za take kucery...
No,kazdy chce to,co maju ini...
Ty si na holohlave
ano
Hlavna tema1: prinesieme fen na bajk od Filo18
Hlavna tema2: lesne vily pobehujuce zlahka po meste
ale mircu, buduci rok, ked sa vydlabnes na trofeje, budes na vsetkych akciach VIP - ale berieme ta len s prvym miestom v serii
Ps: este by som pridal Tema č. 3 - zhromazdenie fotiek z Kellys Camp 2008 pre mtbclub špiš
Ty mas tusakov,kedy nemozeme prist,ze
Nevadi,co s tebou,ked si taka Sybila...
P.S. Prosim si rezervaciu hore na zadnej terase ako minule - uz si beriem aj zamok na bike.
Len to skus,prides na ine myslienky..