Minuly rok som sa prihlasil a 30 eur na mieste este prezil. Tento rok som na prihlasenie zabudol a 40 eur mi vyrazilo dych. Aby o tri dni po na mieste bolo startovne vyssie o 10 eur... prehanen nemyslite??
Keďže organozátori na mailovú otázku kašlú, skúsim sa opýtať tu: Čo presne znamená STOP TIME pri dlhej trati (MTB 50km)?
Znamená to, že ak sa v danom čase nestihnem dostať do Hiadeľského sedla, nemôžem už preteky ani dokončiť, alebo ich dokončiť môžem, ale nebudem kvalifikovaný?
Nemám ambície preteky vyhrať, skôr prekonať samého seba a obávam sa, že daný stop time nedokážem v danom čase splniť. Chcem preto vedieť, či môžem preteky dojazdiť do cieľa, alebo mi v prípade nesplnenia STOP TIME ani nebude umožnené pretek dokončiť. Podľa toho sa rozhodnem, či pôjdem na dlhú trať (hoc aj s vedomím, že budem diskvalifikovaný, ale aspoň s istotou, že môžem dôjsť do cieľa) alebo na krátku, 25km trať kde nie je stop time.
Ďakujem za vysvetlenie.
Nikto ti nemôže brániť dokončiť pretek, ani 10 stoptaimov. Akurát nebudeš klasifikovaný v ciely a prípadne bude už občerstvovačka a regulovčici zabalený. Nebude sa na teba čakať v ciely a prípadne keby sa ti niečo stalo, možno sa nedočkáš pomoci. Jednoducho ak nestihneš môžeš pokračovať na vlastné triko.
Z osobnej skúsenosti (minulý rok som skončil na dlhej trati cca 4-tý od konca) musím povedať že ten stop time je absolútne zvládnuteľný a vôbec to nerieš. Ja som tiež šiel normálne hoby tempo a do Hiadelského sedla som prišiel za 1h15m.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To sú Donovaly už v Alpách?😒
Čau, ak sa tento rok nebude meniť trať tak v prílohe je .gpx 50km z 2019. Martin
Daj pravým tlačitkom myši - uložiť cieľ odkazu ako...
Znamená to, že ak sa v danom čase nestihnem dostať do Hiadeľského sedla, nemôžem už preteky ani dokončiť, alebo ich dokončiť môžem, ale nebudem kvalifikovaný?
Nemám ambície preteky vyhrať, skôr prekonať samého seba a obávam sa, že daný stop time nedokážem v danom čase splniť. Chcem preto vedieť, či môžem preteky dojazdiť do cieľa, alebo mi v prípade nesplnenia STOP TIME ani nebude umožnené pretek dokončiť. Podľa toho sa rozhodnem, či pôjdem na dlhú trať (hoc aj s vedomím, že budem diskvalifikovaný, ale aspoň s istotou, že môžem dôjsť do cieľa) alebo na krátku, 25km trať kde nie je stop time.
Ďakujem za vysvetlenie.