V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
inak toto sa mne nezdá dajak.. tento pomer bol myslím pri zavedení spomínaný, ale podla mňa to nefunguje korektne.. nechce sa mi veriť že toľko ľudí nepomerne páčikuje-nepáčikuje (palcov hore býva v bežnej diskusii do 10 tak nejak mi nesedí opačný prípad, jedine že z princípu len nepáčikujú niektorí?), lebo občas je príspevok s 3-5x palcom hore skrytý, t.j. musí byť aspoň 9-15 palcov dole?
CraObs, historicky naviac nepacikov na jednom poste bolo 51, a bol to, samozrejme, ebikovy obsah.
Vo vseobecnosti sa ale daleko viac pacikuje ako nepacikuje.
Da sa niekde tento post precitat
je to z jednoducheho dovodu, iny nazor ako ten tvoj (nemyslim teraz konkretne tvoj) je neprijatelny a treba ho okamzite zrusit a kedze mazat prispevky moze len MOD tak vam dali do ruk iny stupen cenzury, A kedze masy pretlacia vsetko tak aj nepacik od 5-10 ludi (netusim kolko) ovplyvnuje to co na tomto fore je alebo nie je vidno. To ze sa niekomu nepacia moje alebo inych nazory robi toto. Ci len niekto ma pravo byt viditelni a iny nie? Len ty mas pravdu a ostatni su ako to volate dezolati? Skus sa nad tym zamysliet ci by si bol rad keby to takto fungovalo aj v zivote
Ty by si sa na fóre posťažoval, že aká si dobrá duša a zastavil si aj keď ti prerušil tvoje plány a predstavy. Niekto by ftipne poznamenal, že však si zastať nemusel a ísť si svoje ... Následne by si už ostro zaútočil na toho niekoho, že ty si predsa slušný a nápomocný človek. O 2 príspevky neskôr by si nadal tomu neznámemu čo ťa zastavil a vysvetlil by si nám, že tam nemal vôbec čo robiť a keď už tam bol tak bolo neskutočne nebezpečné ťa zastavovať ....
No a za toto, zrejme, dostávaš nepáčiky ...
Lenze to tvoje prispevky casto su, to je to, co stale nedokazes pochopit. Nie su sice morbidne (aj ked napr. tvoja reakcia na smrtelnu nehodu na D2 nebola uplne idealna) a fekalne, ale podla mna casto cez ciaru. Ja jednoducho neznasam permanentnych stazovatelov na vsetko a vsetkych a (aj podla teba) mam predsa pravo vyjadrit svoj nazor, nie?