Rachela napísal:
historicky naviac nepacikov na jednom poste bolo 51, a bol to, samozrejme, ebikovy obsah.

Da sa niekde tento post precitat :)? #GuiltyPleasure
06.07.2021 - 08:56:19
00
Rachela zvolili ste si tento sposob na cenzuru fora podla par uzivatelov, ok je to vasa vec. Zbavili ste sa zodpovednosti za to co tu bude viditelne a nebude a preniesli ste to na uzivatelov. Ten rozdiel je prave v tom ze nepaciky su anonymne a tak je tento "hrdina" ktory da anonymne nepacik skryty a citi sa naramne hrdinsky. Niekto iny by mozno dal aj pacik ale uz by to bolo vidiet a to nechce, tych dovodov moze byt viac. Aj tak je to tu tendencne voci par ludom uz len z principu. A to mi nevyhovoris. Takmer vsetky moje prispevky su cenzurovane v teme koronavirus a je uplne jedno co napisem. Ini useri ked napisu rovnaku vec tak nedostanu nepaciky. Takze to co pises je pekne ale nie je to pravda.
06.07.2021 - 09:09:19
02
scarinko, skus porozmyslat preco to tak je, len to by si v sebe musel mat aspon trochu sebareflexie.
06.07.2021 - 09:21:20
06
Rachela máš štatistiku koľko dostal konkrétny užívateľ všetkých páčikov/nepáčikov od zavedenia páčikovania? Prípadne aspoň pomer jedného k druhému? A je to zverejniteľné?
06.07.2021 - 09:26:56
02
clxno1 napísal:
scarinko, skus porozmyslat preco to tak je, len to by si v sebe musel mat aspon trochu sebareflexie.

je to z jednoducheho dovodu, iny nazor ako ten tvoj (nemyslim teraz konkretne tvoj) je neprijatelny a treba ho okamzite zrusit a kedze mazat prispevky moze len MOD tak vam dali do ruk iny stupen cenzury, A kedze masy pretlacia vsetko tak aj nepacik od 5-10 ludi (netusim kolko) ovplyvnuje to co na tomto fore je alebo nie je vidno. To ze sa niekomu nepacia moje alebo inych nazory robi toto. Ci len niekto ma pravo byt viditelni a iny nie? Len ty mas pravdu a ostatni su ako to volate dezolati? Skus sa nad tym zamysliet ci by si bol rad keby to takto fungovalo aj v zivote ;)
06.07.2021 - 09:47:16
02
no scarinko nie vždy je to o samotnom názore, u teba konkrétne veľmi často aj o jeho podaní a argumentoch :)
06.07.2021 - 09:51:13
03
Ako sa vravi...dvakrat meraj a potom pis [a obcas je lepsie nic nenapisat :lol:]
06.07.2021 - 09:52:57
02
scarinko, ja si myslim, ze nikomu nevadi iny nazor, skor je to o tom, ako ten svoj nazor prezentujes (to je aspon moj pripad). Odhliadnuc od toho, za ti snad vadi vsetko a vsetci (napr. mamicky s kocikmi :-) ), sa casto prezentujes ako 3-rocny, ktoremu zoberu hracku na pieskovisku. Musis si uvedomit, ze nie je dolezity len obsah, ale aj forma a nemozes vsetko, co ti je proti srsti (a ze toho je fakt privela) zhadzovat a tvarit sa, ze existujes iba ty a tvoje zaujmy (lebo tak vacsina tvojich prispevkov posobi).
06.07.2021 - 09:53:36
03
Scarinko má zase rozbúrené hormóny... :lol:
06.07.2021 - 09:59:53
00
vsetko je to len nazor, tebe to nevadi, mne hej. tvoj nazor vs moj nazor. Ci ako ked napise niekto ze User o prispevok vyssie co napisal mam mu dat automaticky nepacik lebo s tym nesuhlasim? to ako fakt? nie su tie nepaciky na to ze su tu niektore prispevky fakt cez ciaru, morbidne, fekalne a pod? ci len na odbavovanie sa na niekom kto mi politicky nevyhovuje a mam tu moznost tak ju vyuzijem. Argumenty su len to co si dokazes zohnat. V dnesnej dobe to co najdes na nete nie vzdy odzrkadluje realitu ani pravdu, ci na jednej alebo na druhej strane. Cize ani tvoje/vase argumenty nemusia byt pravda len pre to ze si myslite ze je to pravda a ze to za pravdu oznaci vacsina. Aj ked na slovensku plati ze praUda je to co povie viac ludi nech je to hoc aka blbost. Proste hlas vacsiny.
06.07.2021 - 10:00:00
20
Keď si spätne čítam svoje príspevky z roku 2007, tak ma oblievajú poty, čo a ako som to vtedy písal. Verím, že sa to raz stane aj poniektorým z vás.
06.07.2021 - 10:06:03
06
scarinko skúsim ti uviesť príklad, čo ty vlastne robíš, keď prezentuješ svoje názory. V piatok som sa šiel prebehnúť a naplánoval som si, že polhodinu pôjdem svižne a potom sa nejako dogúľam domov. Ešte pred tou polhodinou som došiel na námestie, kde ma zastavil pánko a pýtal sa na cestu ... ja som normálne zastal odpovedal mu a šiel si ďalej svoje, aj keď som nesplnil cieľ/plán/predstavu.

Ty by si sa na fóre posťažoval, že aká si dobrá duša a zastavil si aj keď ti prerušil tvoje plány a predstavy. Niekto by ftipne poznamenal, že však si zastať nemusel a ísť si svoje ... Následne by si už ostro zaútočil na toho niekoho, že ty si predsa slušný a nápomocný človek. O 2 príspevky neskôr by si nadal tomu neznámemu čo ťa zastavil a vysvetlil by si nám, že tam nemal vôbec čo robiť a keď už tam bol tak bolo neskutočne nebezpečné ťa zastavovať ....

No a za toto, zrejme, dostávaš nepáčiky ...
06.07.2021 - 10:17:53
02
scarinko napísal:
...nie su tie nepaciky na to ze su tu niektore prispevky fakt cez ciaru...

Lenze to tvoje prispevky casto su, to je to, co stale nedokazes pochopit. Nie su sice morbidne (aj ked napr. tvoja reakcia na smrtelnu nehodu na D2 nebola uplne idealna) a fekalne, ale podla mna casto cez ciaru. Ja jednoducho neznasam permanentnych stazovatelov na vsetko a vsetkych a (aj podla teba) mam predsa pravo vyjadrit svoj nazor, nie?
06.07.2021 - 10:21:25
01
no pekny pribeh ale prave si si to vymyslel a nie je to pravda. Bezne ma zastavia ludia a pytaju sa ktorym smerom je co a mile rad odpovedam, dokonca s jednymi som aj isiel im to ukazat lebo to bolo trochu komplikovane. To co mi vadi su ludia co nedodrziavaju pravidla, zvacsa chodci a vsetci to toleruju a povazuju za normalne a vlastne OK ale zli su ti cyklisti.
CIze ako si ukazal tak si si vymyslel o mne nieco co nie je pravda a podla toho ma posudzujes. Vysledok je taky aky je.

clxno1 vyjadri ale tak ako clovek co ma OP, napis. neuchyluj sa na slaboduche nepacikovanie pod ruskom anonymity lebo ti tu dali taku moznost? nie si ochotny stat si za svojim nazorom tym ze ho vyjadris? potrebujes klikatko aby ti to ulahcili?

btw k tej nehode na D2 to bol sarkazmus v suvislosti s kusok vyssie prejednavanou temou ale niekto to zas zobral z tej strany ako sa mu to hodilo
06.07.2021 - 10:22:23
00
ja ti nepíčiky nedávam, ja ich nedávam nikomu, neviem či som ich vôbec niekedy niekomu dal ... ale poviem ti rovno, že už nemám chuť sem prispievať vobec, aj keď mnou fórum stratu neutrpí ... a ak prestanem čítať tak ani ja nijakú stratu neutrpím zrejme ... no ale hlavne, že vy tu poniektorí vylepšíte fórum

a ešte taká na dlho asi posledná veta, ľuďom nasrať a samonasrancom zvlášť, lebo je to zábavnejšie
06.07.2021 - 10:26:47
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up