Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 1. 2025 o 14:48
savings Ere Research AQUA NATURALIS fľaša, 700 ml, čierna/biela
4,90 €
savings
MOC 12,39 €
savings Elite ICE FLY 650 termofľaša, 650 ml, transparentná
12,09 €
savings
MOC 19,39 €
https://www.amazon.co.uk/BPA-free-Stainless-Insulated-Drinking-Camping/dp/B01HZBMOIC/ref=asc_df_B01HZBMOIC/?tag=googshopuk-21&linkCode=df0&hvadid=310081550764&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=4264866427323062146&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1006743&hvtargid=pla-424466361783&psc=1
To by chcelo trochu rozpisat: vonkajsia teplota/dlzka vyjazdu. Ja mam s Deboyo len tu najlepsiu skusenost. Vyjazd do troch hodin pri teplotach pod -5 stupnov a caj mi vydrzal teply bez problemov. A to som po prvych par vyjazdoch pochopil, ze ho do flase nemozem liat horuci, lebo sa prvu takmer hodinu z nej ani nebudem moct napit...taky bol teply.
Pondelok : vonkajšia teplota 3 až 6 stupňov, výjazd cca 5 a pol hodiny.
Streda (dnes) : vonkajšia teplota 0 až 3 stupne, výjazd cca 4 hodiny.
Mal som so sebou 2 fľaše Deboyo - jednu s umelohmotným uzáverom na pitie, jednu s turistickým kovovým uzáverom. To však nerobilo veľký rozdiel, obe fľaše mali cca po hodine a pol vyslovene chladný čaj. Aspoň som mal čím riediť horúci čaj z veľkej termosky
Nečakal som od toho zázraky, bral som to viac-menej kvôli letu, tam tá fľaša má lepší predpoklad fungovať, keďže rozdiel medzi teplotou nápoja a teplotou prostredia je max 20-25 stupňov, v zime je to omnoho viac. Zimné podmienky som vyskúšal len preto, aby som zistil, čo to dokáže. Už po naliatí čaju do fľaše v interiéri bolo zrejmé, ako sa veci majú, vonkajší obal sa zahrial dosť výrazne, prestup tepla bol na chlade rýchly a značný, u klasickej termosky zostáva povrch bez výraznej teplotnej zmeny. Takže tak.
Som rád že ty si spokojný. Môj dojem je takýto. Možno som mal zlú výrobnú sériu, keďže je to Made in PRC
Fľašu mám deboyo a ta výdrž je ako píše Hacker.
treba ju plnit do plna - vtedy vydrzi, po odpiti zacne chladnut pomerne rychlo.
Tak už som si istý, že tie moje kusy nefungujú. Vyskúšal som to dnes ráno opäť, reku či vo svojom veku viem používať termosku, alebo či útočí predčasný Alzheimer.