Pridám pár z minulého víkendu. Boli sme na tri dni tak ich je trochu viac. Kvalita nič moc, nefotil som a tieto mi prišli cez Viber takže sú kus skomprimované atď.
Plán bol pôvodne ešte z Veľkej Lúky cez Muránsku planinu do Pohronskej Polhory a Brezna. Boli ale dosť prestoje a aj sme sa trápili v tom teple tak aspoň takto. Partia aj pojazd parádny, takže vôbec neľutujeme a ten úsek prejdeme zase inokedy.
Áno, obe noci vonku. Chalani skoro úplne naľahko, mali len ruksaky, lebo majú o dosť ľahšiu výbavu ako ja. Ja som mal ruksak kde som mal v podstate len camelbak, trochu jedla a bundu. Spacák som mal v kapse z Lidla na rajdoch a karimatku v podsedlovke. Tá jediná mi trochu vadila. V ťažších zjazdoch som nemohol úplne spustiť sedlo, lebo som ju pri prepružení dral zadným kolesom. A raz som pri nasadaní unavený o ňu zakopol a vykotil sa aj s celým bikom. Rovno na Prednej Hore, tak som mal obavy aby si ma tam nenechali .
Inovec - Ahoj
fotene malo - mal som chut jazdit, nemal som chut zastavovat.
Od Inovca po odbocku k Bohusovej studnicke zacina byt dost popadanych stromov - obchadzky su vyjazdene
no a hned za skalami nad Izbou je to preryte od tazby az po stupanie do sedla pod P.Javorinou - 10cm vrstva prachu - po dazdoch radsej chvilku pockat
dalej celkom ok, Marhat som si tentokrat moc neuzil - volako vela volnych kamenov ("makadamu") ale aj tak je to skoda obchadzat
od Gajdy na Havran az na kusok tazby vsetko v peknom stave, malo ludi = krasne jazdenie
Chcel som sa skoro ráno vyhnúť poobedným búrkam, ale prekvapili ma skoré ranné búrky, čo ledva som vyšiel na Maguru. Ešte bola v pláne kaplička nad Lúžnou, ale v búrke sa mi tam nechce ísť. Budem to musieť dať v poslednom VKL výjazde spolu s Krížnou…
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len dúfam, že sa im tam do toho nepustí kôrovec tak ako na Rychleboch. To by bola veľká škoda.
Trasa 1. deň: SNV - Podlesok - Kláštorisko - Glacká cesta - Dedinky
Trasa 2. deň: Dedinky - Dobšiná - Vyšná Slaná - Brdárka - Slavošovce - Lubeník
Trasa 3. deň: Lubeník - Revúca - s. Predná Hora - Veľká Lúka - Červená skala
Plán bol pôvodne ešte z Veľkej Lúky cez Muránsku planinu do Pohronskej Polhory a Brezna. Boli ale dosť prestoje a aj sme sa trápili v tom teple tak aspoň takto. Partia aj pojazd parádny, takže vôbec neľutujeme a ten úsek prejdeme zase inokedy.
Nejaké ďalšie fotky ak by niekoho zaujímali tak tu https://photos.app.goo.gl/8AGAgGDHgY7wi3CPA
lto tak to opäť funguje
Jezus prosím ťa odmaž ten duplikovaný post. ďakujem.
"Vyvážená" Strava 2x skolabovala, tak sú údaje len orientačné.
fotene malo - mal som chut jazdit, nemal som chut zastavovat.
Od Inovca po odbocku k Bohusovej studnicke zacina byt dost popadanych stromov - obchadzky su vyjazdene
no a hned za skalami nad Izbou je to preryte od tazby az po stupanie do sedla pod P.Javorinou - 10cm vrstva prachu - po dazdoch radsej chvilku pockat
dalej celkom ok, Marhat som si tentokrat moc neuzil - volako vela volnych kamenov ("makadamu") ale aj tak je to skoda obchadzat
od Gajdy na Havran az na kusok tazby vsetko v peknom stave, malo ludi = krasne jazdenie
Chcel som sa skoro ráno vyhnúť poobedným búrkam, ale prekvapili ma skoré ranné búrky, čo ledva som vyšiel na Maguru. Ešte bola v pláne kaplička nad Lúžnou, ale v búrke sa mi tam nechce ísť. Budem to musieť dať v poslednom VKL výjazde spolu s Krížnou…
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/679665/bicykel-vkl-chata-magurka.html