nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
https://www.bing.com/videos/search?q=thor+hushovd+tour+de+france+2011+Stage+13&docid=608007145479342364&mid=E94CAFCBBB8DE5A57BB9E94CAFCBBB8DE5A57BB9&view=detail&FORM=VIRE
už sa nejak menej padá
tabák bud mať čo robiť s limitom - strata na čelo zatiaľ 8 a pol minúty a čaká ho ešte 3000 výškových metrov
Ivanov prispevok nadomnou som omylom oznacil ako offtopic. Ospravedlnujem sa ti Ivan a aj ostatnym zainteresovanym
Infikovana - zapálená , znečistená rana sa takto stále ošetruje / suturuje- šije/ . Aby “ sajrajt “ mal kadiaľ vytekať z rany …
zažil som to v preteku tiež, šlo sa mi blbo, mlel som tiež z posledného a v záverečných metroch dojazdu kde boli 24 percentné maximá som sa postavil zo sedla a zaradil nepochopitelne ,,druhú kozmickú,, - nohy, ... neboli až také prázdne ako sa zdali
,,úsmev,, v žltom drese v nástupe /600 - 800 W ?
Pogi, ze nie nie je to tajne: Vingegaard mu povedal, ze podla neho Carapaz blafuje a Pogi mu na to, ze on je tiez o tom presvedceny. Takze nejaky utok asi cakali a nechali si palivo na zaver.