Ty kokos. Ja som myslel, že britské 4G pripojenie je moc pomalé a preto sa mi nepodarilo nahrať z mobilu trasu počas výjazdu. A ono sa to nenahrá kvôli spustenému záznamu trasy? Vám musí j*bať, chalani v Garmine vám musí j*bať.
Ale dobre vedieť. Radšej prerušiť záznam a potom to v PC spojiť, ako plánovať počas výjazdu trasu v Garmine.
Tiez som na to pic.oval lebo teraz mi garmin robi take haluze ze ked pustim navigaciu tak sa na 39% nacitavania sekne a vypne sa. Zapnem ho (trva to asi minutu kym nabootuje), zaznam je pauznuty, ok pustim a nahravam dalej ale navigacia zas zacne loadovat mapu a zas na 39% a vypne. Tak som minule skusil zmazat gpx z garmina a uz mi neslo z mobilu poslat nove.
Ale nieekedy to zas ide. Neviem co to je. Robi to asi posledny mesiac.
Na moje starej Edge 800 viem zapnúť "dráhu" aj počas zapnutého záznamu. Ale je pravda, že mi nič nesynchronizuje s mobilom (a ani to nevie) a všetko je uložené na mikroSD karte.
Sa mi zadarilo.
Neviem ci sa da kupit do drziaka ta vnutorna cast a packou, da sa to vymontovat a menit za inu druh uchytenia. Ak by aj nie tak mam aj ine drziaky.
Ale co asi nepojde opravit je ten uchyt na zariadeni. Nejaky tip na opravu okrem vymeny za nove zariadenie? Garmin nic neopravuje aj keby mohol, nechapem to ale tak co uz. Zatial to drzi ale asi pri nejakom zavadeni sa to urve uz uplne.
ten srobovaci vyzera celkom dobre, s epoxidom nie som velmi kamarat resp som na to asi lavy
na druhu stranu ak by som to dal s epoxy tak nepridem o tu funkciu nabijania z 2nd battery co mam
pripadne kupit toto a preskladat len potom neviem ako s vode odolnostou https://www.ebay.com/itm/383774216934?hash=item595ab9d2e6:g:2CEAAOSwvjNeCeH-
Mal som ten istý problém. Nakoniec som vzal ponuku z Garminu. Vrátil som im poškodenú 1030 a za 320€ mi dali novú 1030+. Ale našiel som kdesi ponuku takého hliníkového nadstavcu, len som to nevyužil. https://www.dogearsgps.com/shop
Olamať prsty, pripadne aj preventívne osekať celé paprče...
Moj Garmin Edge 800 bude mať 10 rokov a uchytenie je ako nové.
S takými paprčami sa nečudujem, že máš furt niečo pokazené, resp. problémové
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale dobre vedieť. Radšej prerušiť záznam a potom to v PC spojiť, ako plánovať počas výjazdu trasu v Garmine.
Ale nieekedy to zas ide. Neviem co to je. Robi to asi posledny mesiac.
Ale zase sa da v PC uplne lahko spojit 3 vyjazdy dokopy do jedneho...zrejme aj cez mobil by to slo
ako?
rozdelit to viem ale spojit teda neviem ako
rozdelit to viem ale spojit teda neviem ako
Napr prehliadac OPERA ma hore pri otvorenych kartach/oknach samotnu listu pre tento program (fit file tools) ako postol VOLODAJ
Neviem ci sa da kupit do drziaka ta vnutorna cast a packou, da sa to vymontovat a menit za inu druh uchytenia. Ak by aj nie tak mam aj ine drziaky.
Ale co asi nepojde opravit je ten uchyt na zariadeni. Nejaky tip na opravu okrem vymeny za nove zariadenie? Garmin nic neopravuje aj keby mohol, nechapem to ale tak co uz. Zatial to drzi ale asi pri nejakom zavadeni sa to urve uz uplne.
http://fastfreddyfour.blogspot.com/2012/07/repairing-garmin-edge-500.html
https://bikerumor.com/2015/01/14/broken-garmin-tabs-preventing-a-secure-mount-dog-ears-has-your-fix/
Toto sú ale veci z praveku, zadaj do G "broken garmin".
na druhu stranu ak by som to dal s epoxy tak nepridem o tu funkciu nabijania z 2nd battery co mam
pripadne kupit toto a preskladat len potom neviem ako s vode odolnostou
https://www.ebay.com/itm/383774216934?hash=item595ab9d2e6:g:2CEAAOSwvjNeCeH-
Moj Garmin Edge 800 bude mať 10 rokov a uchytenie je ako nové.
S takými paprčami sa nečudujem, že máš furt niečo pokazené, resp. problémové
Ja som sa rozhodoval ci pojdem na cestu medzi auta alebo do stlpika. Vybral som si stlpik.