Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
ale je super, ze si sa pochvalil, ze jazdis teren, na ktory obycajny mtbikersky plebs nema kondicne ani technicky
no len doba sa zmenila - uz to niesu prispevky do komunity ale do davu ludi. a ten vieme aky je. bolo by dobre oddelit forum alebo aspon niektore temy od e-shopu (zvlast registracia) a na pozvanky ako to spravili ine weby kde neboli tak uplne legalne veci.
popravde - ja som tu uz davno nevidel nejaku dobru inspiraciu - obcas sa nieco utrusi ale byvalo toho podstatne viacej.
Podskalie, Šianec, Ráztoky
Trip Dist: 31,01 km
Ride Time: 2:11:13
Avg Speed: 15,78 km/h
Max Speed: 66,67 km/h
Altitude Up: 891 m
Temperature: +23°C
...fotka len jedna - ponáhľal som makať 😉
Trip Dist: 59,88 km
Ride Time: 3:58:33
Avg Speed: 14,99 km/h
Max Speed: 68,88 km/h
Altitude Up: 1 388 m
Temperature: +25°C
...len tej hávede
Našiel som si čas "po robote" ( Slovenská dovolenka )
Celkom fajn trasa, len ma nahnevala tá lúka plná hovien, ktorým sa nedalo vyhnúť, takže som musel ešte umývať kolesá.
Zhrnutie: Žena išla s malým k rodičom, tak som to musel využiť ako sa len dalo. Behom 8 dní som dal 5 výjazdov (4 z toho boli večer po práci) a z toho 2 boli moje najdlhšie výjazdy. Spolu necelých 162km a 2366m výškových. Pre mňa to je úspech, keďže som sa aktívnejšie začal venovať bajku minulý rok (za celý minulý rok mám 356km) a za predchádzajúce obdobie odkedy mám bajk (2014-2019) som nedal asi ani tých 160km. :D
Ja sám som rád ako ma ten bajk zas chytil po dlhých rokoch a vytešujem sa z toho. A som rád aj kvôli drobcovi. Vo februári dostal odrážadlo a už lieta na ňom ako blázon. Je vidno, že má vplyv aj to, keď vidí, že ja chodím na bajk. A ešte všade berieme zo sebou to odrážadlo. Budúci rok to už bude hádam aj šlapací bajk a za chvíľku budeme snáď chodiť celá rodinka.
https://www.strava.com/activities/5674578092/overview
aj ma niečo pod chočom nahánalo 200m, nezastavoval a som ,nepozeral čo to rachotí po lese
aj sa dnes teleškoda osvedčila v prudkom klesaní do Lkavky
Chcem povedať čiernu prilbu. Jej obsah zahrieva k teplotám, ktoré predstavujú nebezpečenstvo straty zdravého úsudku pri plánovaní cesty a rozhodovaní kadiaľ povedú moje "kroky" ...
Nedáme. Ja som o kúsok inde. Kde ste ubytovaný? Dneska som musel dotlačiť 25km lebo defekt, čo nešiel opraviť. Dúfam, že sa mi to podarí zalepiť, lebo takú dušu zohnať v obchode je umenie celkom...