Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
netuším z akej ocele je to urobené, u abusu ma spon človek istotu že je to pevné
AXA je poslský výrobca ale axa-kovanie beta plus sa montovali aj na sherlock dvere
No, mne ako cloveku panelakovemu, a v tychto casoch kedy nemozem ist ani do zeleziarstva/stavebnin/Hornbachu na tych Abusoch paci to, ze uz je vsetko v baleni, vratane tych trhacich srobov
Vzhladom na sikovnost a moznosti zlodejickov versus policajtov... Ak by som na 100% vedel, ze bajk je este tam, skratka si ho beriem spät a je mi jedno ako.
Ak je to realna situacia, daj potom vediet ako to skonci.
Ja som mal podobnu skusenost. Policajti ku garazi prisli po 3 dnoch s uz tam nic nebolo. Preco to trvalo 3 dni? Lebo piatok vecer, vikend a potrebovali povolenie k prehliadke od prokuratora…
Povolenie sa da vydat aj okamzite, pripadne ak vec neznesie odklad sa na pisomne necaka. Urceny prokurator, tak ako sudca ma pohotovost nonstop.
Cakat tri dni a nemat garaz pod dohladom je silny amaterimus oboch stran.
skusim este takto: su to uz dva tyzdne, co mi ukradli bajk, z Kosic hodnota cca 800€, viete mi niekto povedat ako to chodi, kto si kupi ukradnuty bajk v dnesnej dobe, ked sa da dost vela veci vyhladat na nete, prip kde by mohol skoncit, kde hladat, ... inca s tou garazou to bol podvodnik, myslel, ze dostane odmenu len za to, ze poskytne informaciu ...
Uz Ta dakedy zastavili na ulici policajti aby si im dokazal nejaky doklad ze jazdis na vlastnom bicykli? Nie. A kolki z nas maju odlozeny blocek po rokoch doma?
A ak mas tuctovy bicykel akych jazdi vela?
A ako dokazes ze toto je Tvoj bicykel? Mas cislo ramu zapisane?
A ak v nejakej hornej dolnej niekto kupi v krcme pri pivku bicykel ako "dobru kupu" myslis ze to riesi?
A ak niekto kupi jazdeny bicykel riesi ze ten bicykel mohol byt napr. v cechach alebo inde ukradnuty? Nie vsetci pozaduju doklad.
A bicykel moze byt uz niekde inde, nemusi byt ani za hranicami, v susednom okrese, moze byt rozobraty na suciastky, predany niekde na rychlo, vymeneny za iny tovar/drogy.....
Moznosti je vela. Zalezi kto bol zlodej a preco ukradol. Tak ako s autami aj bicykle sa kradnu bud ze bola prilezitost alebo uz dopredu vyhliadnute a zlodej vie co chce.
Uz ani zalozne neberu len tak bicykle. Aj HAKA vyhladava aj bicykle.
A hlavne, kolko bicyklov ozaj nasli policajti a aky trest za to mali zlodeji?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
AXA je poslský výrobca ale axa-kovanie beta plus sa montovali aj na sherlock dvere
ako by ste postupovali?
Ak je to realna situacia, daj potom vediet ako to skonci.
Cakat tri dni a nemat garaz pod dohladom je silny amaterimus oboch stran.
A ak mas tuctovy bicykel akych jazdi vela?
A ako dokazes ze toto je Tvoj bicykel? Mas cislo ramu zapisane?
A ak v nejakej hornej dolnej niekto kupi v krcme pri pivku bicykel ako "dobru kupu" myslis ze to riesi?
A ak niekto kupi jazdeny bicykel riesi ze ten bicykel mohol byt napr. v cechach alebo inde ukradnuty? Nie vsetci pozaduju doklad.
A bicykel moze byt uz niekde inde, nemusi byt ani za hranicami, v susednom okrese, moze byt rozobraty na suciastky, predany niekde na rychlo, vymeneny za iny tovar/drogy.....
Moznosti je vela. Zalezi kto bol zlodej a preco ukradol. Tak ako s autami aj bicykle sa kradnu bud ze bola prilezitost alebo uz dopredu vyhliadnute a zlodej vie co chce.
Uz ani zalozne neberu len tak bicykle. Aj HAKA vyhladava aj bicykle.
A hlavne, kolko bicyklov ozaj nasli policajti a aky trest za to mali zlodeji?
Osobne som išiel okolo policajnej hliadky, keď zastavovali a kontrolovali výrobné čísla bikov.