Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Si macher. Takze si to cele uzavrel. Mam si v CTM pytat petku na ten model bajku v prevedeni pre salter DM.
No mam nejaku sancu ze vobec sa ozvu a ze ten model bude taka petka?? Nevedeli mo dodat ani utahovacie momenty na bajku, ked to tam machri vobec nedavaju ako vsetci ostatni.hmm.
Ale super diskusia dakujem vsetkym, aj ja, aj viaceri sme zas o kusok mudrejsi.
Ja som menil na mojom scrolle radenie NX na shimano deore 1x11 a trochu som zbrusil z tej "podlozky" ktora je pod b skrutkou aby sa mohla prehadzovacka este posunut. Neviem inak ako si meral aj dlzku retaze pretoze mne podla shimano navodu vyslo 116 clankov v ratane spojky. Mam na tom uz odjazdene cez 1000km a bez jedineho problemu ci zavahania.
https://images.mtbiker.sk/biky/big/full-pict_5d7e948256ede.jpg
Ano uvazoval som nad tym, vid predch. posty. Ok, skusim tiez Brute-force
Vsak je to uz vysvetlene. Petka na salter pre klasicky uchyt ma iny uhol zahnutia ako petka pre Direct Mount.
Ja som od zaciatku vinil petku, a hladal klucku ako z toho von bez vymeny petky. Len som netusil v com to technicky je, az Kenai to vysvetlil.
A obratil som sa na forum, aby niekto poradil ako to *****. Skus najst moj prvy post.
Az Zdeno_CTM poslal spravne nakopnutie.
PS-uz som nieco zbrusil. Po tom, to radi vsetko ok. Okrem z najmensieho na susedny. Takze to funguje. Juchu.
Momentalny stav
To, že je nová neznamená, že nie je krivá alebo celý systém rám-patka-šalter nie je v rovine.
Mne na Capre 8100 radilo blbo raz v hornej polke, raz v dolnej pomohlo premerať a narovnať patku podľa kolesa.
Každopádne ale aj ja musím potvrdiť, že to radí lepšie a rýchlejšie bez zapnutej spojky.
Mám úplne rovnaký problém ako ty
Ahoj, skús si prekontrolovať či máš správne utiahnutú pätku a osku na kolese. Kamarát tiež riešil a nakoniec mal osku o pol otáčky povolenú. Keď si menil reťaz tak za rovnaký počet článkov a rovnaký typ?
Ja to mam do toho U od zaciatku.