nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Lechu ja napriklad často fandím proti favoritovi a tomu, kto je práve outsider. Ty zas nemusíš Lancea a velmi nepekne si o nom nedávno pisal
Budúci rok možno skončia traja briti. Cavendish bude na špurtéra starý, Froomeho už nebude bavit furt len slubovat že ešte vyhrá tour a Thomas bude už taký poobíjaný z každej strany že nebude mat na co zdravé padat. Dnes bol zas na zemi.
Ale takto ani náhodou....
NEZNÁŠÁM HO!!!
Kým zo 126 ľudí na štarte sa tretina z nich na náročnej dlhej a kopcovitej trati cieľa ani ,,nedožila,, on si po tých 6 a štvrť hodinách z toho piatich v úniku ešte zašpurtoval o 4. miesto v skupine.
No nemaju vysielacky tak asi aj zabudli 😄
O Evenpoelovi moc neviem, pretoze akosi uz dlhsie nejazdil vpredu a ani si nespominam na nejake jeho vystupenie. Ale MVDP sa vyjadril v jednom rozhovore, ze: 'Evenpoelova arogancia je cez ciaru, ale kazdy je nejaky.' Pritom MVDP sam zvykne konat a rozpravat sebavedomo, tak ze to ini tiez mozu povazovat za aroganciu. Cize ked je Remco arogantny aj podla MVDP, tak sa mame my aj peloton este na co tesit
Ja som si myslel, ze sa na paske tesi zo striebra, hoci je to Vleuten. Predsalen sa pozbierala z padu a olympiada je olympiada. Ale citam rozhovor s nou a nemala ponatia (ani ostatne cyklistiky), ze v uniku je rakusanka. Tato cyklistika bez vysielaciek ma cosi do seba