uz sa nam to blizli, po Slanskom maratone ktory je 5.7. bude nasledvat v nedelu AM.EN: ) Trasa bude komplet nova, chutovka, hrebenovka braniska a bachurne az do SB. Je to viac menej technicky nenarocne a viac ako menej singletrack. Cele to ma cca 40km. Kto sa predbezne hlasi? Na priesmyk branisko by sme sa vyviezli aviou;)
zatial mam v zozname: Muffin, Vladol, Zombi, Ja?No!, Dancul, bajkboro, jfab, matheos, mar_tin, joess, Fero, Persing, Dijck . .
posledný komentár: 29. 6. 2016 o 22:47
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 25. 6. 2010 o 22:47
ide o to, ze ja sa budem pravdepodobne pripajat z druhej strany a avia do Levoce po mna asi nepride
PS: avia by nemusela byť problem ked tam mozu chodiť oni na autach ta moze isť aj avia
vyvoz az ku chate je somarina, po ceste hore je krasna priroda, treba si uzit aj to a ja si chcem dat zase ten potocik
pevne verim, ze viac ako 2 odvozy avie nebude treba
a uznaj, ze smradlava prdava avia v tak krasnej prirode popiera celu SloMBU
inak napisem za jana h., ze on nejde, lebo ma rodinnu eksn.
Tu aviu mam otestovanu, sedi sa v nej celkom pohodlne. Vystupim z nej az vdety, ked uz nebude vladat do kopca.
inak napisem za jana h., ze on nejde, lebo ma rodinnu eksn.
Ale no, ved dobre vies aka je tam siroka spevnena cesta, tam by to nebol problem s poskodzovanim prirody..skor ten smrad by vadil aj mne, preto som za vyvoz na chvalabohu..
Zraz bude predbezne okolo 9 na pesej zone. Neviem este ako s aviou, takze podla toho ako a ci sa mi podari vybavit..
zatial mam v zozname: Muffin, Vladol, Zombi, Ja?No!, Dancul, bajkboro, jfab, matheos, mar_tin, joess, Fero, Persing, Dijck . .
vladol to uz napisal, a ja potvrdzujem, mam na ten vikend rodinnu akciu.
mozno o rok sa zadari, alebo po sarisskom maratone
Ty ziletkar v elastakoch:)
na branisko sa moc tesim, aspon z pocutia. No potrebujem nejakeho znaleho vodcu (vladol pametaj si trasu:P potom ta zneuzijem) aby mi neusli ziadne pekne traily.
p.s. mesiac bez bicykla za sebou a riadne mi s toho ....
mozete popisat priblizne plan v case? kedy budeme kde, aby som si naplanoval aj cestu spat? dikes..
na branisko sa moc tesim, aspon z pocutia. No potrebujem nejakeho znaleho vodcu (vladol pametaj si trasu:P potom ta zneuzijem) aby mi neusli ziadne pekne traily.
p.s. mesiac bez bicykla za sebou a riadne mi s toho ....
pod tu http://www.sckzvolen.sk/maraton/foto-trat08.html
26.7.
pod tu http://www.sckzvolen.sk/maraton/foto-trat08.html
26.7.
tam by som isiel aj ja, akurat este neviem, ako by som sa tam dopravil...prespavat sa mi tam nechce, ved to nie je tak daleko
a ty sa prečo nezúčastníš?