fixska pls, zo zvedavosti, nevies nieco viac o membrane tej bundy co si dala? Ze kto im to realne vyraba/co je to za membrana? Pretoze parametrovo (vodny stlpec/priedysnost) to vyzera velmi dobre. Ale tym ze to nieje PTFE ale PU a cenou ktora je bez zlavy tak +- na pomedzi netrvacnych PU zaterovych membran a niecoho co by mohlo byt kvalitnejsie, ma to zo zvedavosti zaujalo. (10 minut googlenia a stranka vyrobcu mi toho vela nepovedali)
K membráne, neviem, neskúmala som to, je mi viacmenej jedno čo to je, hlavne nech to slúži a tomu tak nejak verím, že to testujú a napíšu namerané hodnoty oboch parametrov. Doteraz som mala len Enduru MT500 ptfe, tá už je na dôchodku na chalupe, potom Goretex a teraz skúsim toto. Chcela som super tenkú/skladnú s kapucňou a vreckami vpredu na zips na nosenie na civil/turistiku. Škoda, že nemá vetranie na zips pod pazuchami. Uvidím len skúšaním, či sa táto ekologická novinka
vyplatila. Hlavne, že mi je dobrá a má dlhé rukávy 😁😁
Tiez som sa cudoval, ze muziker. no ked som tam zohnal P+Z ultegra rafikovu brzdu ked neboli nikde dostat som bol prekvapeny a za dobru cenu, tak isto teraz ultegra presmyk za 40€ ktory sa neda zohnat(nakoniec som ho ale vratil lebo som nepotreboval )
viem ze Muziker ma kadeco uz a tiez to vnimam ze ma naj ceny na urcity druh tovaru, napriklad tuto pumpu lacnejsie clovek nenajde https://www.muziker.sk/bbb-airsteel-black
Tu ju mam v zlave za 34,90
A keď budeš mať šťastie, dostaneš ešte dodatočnú zľavu ako som dostal včera. Kupoval som stahovak na stred, cena eshop 17,90. Prídem do obchodu, hovorí, že na eshope je 20,90. Reku včera tam bolo 17,90. Povedal mi dobre, tak bude to 16,90
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne Google napovedal, ze by mohlo ist o Dyntex.
Ked napisem opak toho co ty a mozem si to kupit Mariana drbne😛
vyplatila. Hlavne, že mi je dobrá a má dlhé rukávy 😁😁
Zvyšok MUZIKER...
Muziker ?
Zil som v presvedceni, ze odtial akurat tak gitaru alebo balalajku a nie komponenty na bike ?
Zil som v presvedceni, ze odtial akurat tak gitaru alebo balalajku a nie komponenty na bike ?
bral som odtiaľ Garmonty s cca 30% zľavou oproti iným eshopom...bol som s ich ponukou príjemne prekvapený
Tu ju mam v zlave za 34,90
Tu ich máš v akcii..
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/riaditka-a-rohy/cestne-riaditka/471043/prime-primavera-carbon.html
takže jedna prilba na pracovný deň, jedna do kostola...
Fleky na oranžovky...