Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -12% icebreaker Merino 125 Cool-Lite™ Speed tričko, ether
52,99 €
-12%
MOC 85,99 €
-12% Isadore Light Short Sleeve Baselayer dámske tričko, biela
od 43,99 €
-12%
MOC 55 €
Výpredaj -26% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
53,99 €
-26%
MOC 80,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
ak je uz tak zima ze mi treba dlhy tak urcite fuka aj studeny vzduch a vpredu ma prefukne
cize u mna kratke perfetto a navleky ktore viem zhodit 75€ + navleky paru eur z dekaca
alebo je tak zima ze uz nedavam navleky dole a mam dlhe perfetto, cena 108€
nevozim hlavne veci z dekaca ako sa tu snazis na mna hodit ale navleky na ruky z dekaca ktore su dostatocne funkcne na to co mi treba
mam aj nejaky dres van rysel a nie je vobec zly
na situaciu 30/15 ako opisujes a ja som ju tu asi este nezazil nosim neprefuk vestu v zadnom vrecku, pripadne fukerku rovnako v zadnom vrecku.
ja to pisem zo svojho pohladu, MarosHE pise ze mu to vyhovuje a som s tym OK, nie sme vsetci rovnaki, preto si to naslo svojho kupcu
tak tentokrat napisali len, že o týžeň je letný výpredaj, nech si kúpim nové v ňom. ale teda sorry, 20 percentné zľavy to je na iných shopoch štandard a nie letný výpredaj. tak som radšej išiel do santini (50 percent zľava vo výpredaji) a briko (50 percent zľava vo výpredaji) dokopy to bolo dvojo gatí za cenu cca jedných vo výpredaji na isadore. celkovo som kupoval aj v zimnom výpredaji santini aj zimne veci a veľká spokojnosť, keď si to človek odsleduje, tak tam sú reálne zľavy (40-50 percent). isadore mám merino dlhý dres, ale ten je taký, no neviem ho uchopiť, keď fúka ho prefúkne a keď je nad 15C tak je v ňom moc teplo. asi najepšie čo mám isadore je letný dres do horúčav, ten je dobrý uznávam, ale je tam tiež nejaké merino v tom a to sa zase pára.
Do dazda ako tu v BA byval pred letom, pri teplote 15-20stupnov, ale skor na turistiku do zalesnenych kopcov, kde clovek generuje teplo ale nie je ziadne chladenie.