Kategórie
Bike-techDost sa bojim tej lesnatej casti ktora je medzi Lubochnou a Ploskou ci tam na mna nevyskoci nejaky maco, tak preto cim viac nas bude tym lepsie. Planujem to na mesiac august mozno jul. Najlepsie bude ked ten biker bude z Prievidze alebo okolia Martina.
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 049 €
-13%
MOC 1 539 €
https://youtu.be/wRzq6EXHqpU?t=345
ps: zacal by som si vyberat nejaky slusny XC bajk
potrebujem skontrolovat trasu a hlavne doplanovat usek z Donoval na Kriznu neviem kadial. naspat na Donovaly uz pojdem asi po ceste kedze mi uz bude stacit. neviem, ci ist Plosku ako som si naplanoval, alebo dat traverz na chatu pod Borisovom, potom traverz po zelenej a vynechat tak Plosku. nebude to skoda? ved odtial musia byt pekne vyhlady.
a zaver som dobre naklikal tie dva traily? trat Malino a z casti po zelenej do RK.
https://sk.mapy.cz/s/fejojotege
ak by sa chcel nieto pridat v utorok, stredu, budem rad
Z Donoval na Kriznu asi od Jeleneckej Jaskyne.
double: trat Blizzard vyzera zaujimavo, korenov tam je pozehnane. snad to zvladnem na XC hardtaily a s mojou technikou. ak som na traily Anakonda v MF nemal problem, trat Blizzard zvladnem? neviem to z videa posudit.
potom ma este napada ked tolko prsi, ci bude tato cela trasa vobec zjazdna.
ak nevadi nosenie biku, je moznost aj Sidorovo
potrebujem skontrolovat trasu a hlavne doplanovat usek z Donoval na Kriznu neviem kadial. naspat na Donovaly uz pojdem asi po ceste kedze mi uz bude stacit. neviem, ci ist Plosku ako som si naplanoval, alebo dat traverz na chatu pod Borisovom, potom traverz po zelenej a vynechat tak Plosku. nebude to skoda? ved odtial musia byt pekne vyhlady.
a zaver som dobre naklikal tie dva traily? trat Malino a z casti po zelenej do RK.
https://sk.mapy.cz/s/fejojotege
ak by sa chcel nieto pridat v utorok, stredu, budem rad
v podstate som šiel všetko čo si naklikal, je to slušná nakladačka
od Jelenca hore, fajn výšlap, hrebeń po Chyžky ok ,potom začne, aj nejake chodenie, Ploska traverz pekný , cez vrchol rýchlejší, vyhneš sa tlačeniu, od Čierneho kamena rataj až po Alpu časte zosadanie a tlačenie, potom už cele zjazdne na Malino, to už budeš mať naložené ,takže aj bežný zjazd už bude utrpenie
pred cestou nas5 sa nikde najedz, lebo na korytnačku je to 26km mierne do kopca
technicke pasaže v Tn a okolo nenájdeš, rataj podklad šutrový ako na Baske, len viac koreňov a skaliek
po dlhom case som tam bol minuly rok a popravde som bol zhrozeny - pred par rokmi som sa tam v klude poprechadzal - vtedy nebolo este nic elektricke, teraz som odtial doslova usiel
No vidis, tam to mas na jednej ceste a my v celom lese a na okolitych cyklotrasach stale.
Si predstav ze to mas takto vsade kde doma jazdis. Brr. ?
2 mamicky s kocikmi a psik cez celu cestu je klasika.
Vcera som siel po eurovele do sturova a jedna 5 clenna rodinka sa rozhodla zablokovat komplet tu cyklotrasu kusok za KN. Bzucal som ako divy. Aj sa otocili a kaslali na mna. 5ti vedla seba, nebolo kade prejst.
Vo fatre bolo super, malo ludi som stretol ked som bol na biku a ak aj niekoho tak sa vedel chovat. Dobre je tam. Zatial.