2.deň Muránska planina, Muransky hrad aj s vynesením jedného vreca piesku cca 10 kg, epické výhľady z Poludnice, syslovisko Biele vody... kombinácia poctivo cyklo-pešo lebo 5.OP...
Posledné dni to počasie nie je žiadna výhra, ale včera večer bolo pekne, tak som sa vybral aspoň mesto a blízke okolie obehnúť, aby som nemal dlhú pauzu.
Aj priamo v PB máme celkom zaujímavé miesta a trasy. Dokonca som objavil aj jeden "trail". Bol síce krátky, ale celkom fajn a priamo v meste.
Pred mesiacom som bol s kamarátom na Veľkej Javorine, no nejako sme sa tam pomotali a nevyšiel plán, nechal som sa vtedy prehovoriť TZ. Nedalo mi to, tak som v utorok išiel ešte raz, nech sa pozriem, čo sme to tam porobili, kde sme zle odbočili, kde sme sa zamotali a pod. Tentokrát som sa orientačne držal len navigácie, na TZ som len kontroloval vzdialenosti. Len neviem nájsť vhodné mazanie na reťaz. Všetko vydrží tak 60km a už reťaz šuchoce. Po 100km už aj pískala a pod. Hanba. Ako na starej Ukrajine. Trasa: cez pole do Šaštína - lesom do Borského Mikuláša - lesom k letisku Senica - Dolné suroviny - Pomník popravených - Horné suroviny - Hlboké - Prietržský vrch - Podbranč - hrad Branč - po modrej Turá Lúka - Myjava - Sovinec - Jurášová lúka - Hrabina - odbočka na zelenú k Dibrovov pomník - Veľká Javorina - Šibeničný vrch - Kubíkov vrch - Kamenná vrata - Rozhľadňa Polana - Vrbovce - Chvojnica - Skalické hory - Skalické rybníky - Kostolík sv. Margity - Kopčany - Gbely - okolo Ostrého vrhu do lesa a domov. 153km. Prevýšenie 1816m.
Dnes opäť pod Javorákom a v širšom okolí.
Trip Dist: 43,98 km
Ride Time: 2:51:51
Avg Speed: 15,22 km/h
Max Speed: 66,19 km/h
Altitude Up: 1 109 m
Temperature: +26,5°C
... hríby som nebral
Cestou-necestou po okolí, so zastávkou u sestričky na nedeľný obed.
Navigácia takmer nesklamala, Strava opäť sklamala. Buď bude navine môj čínsky telefón, alebo áno...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj priamo v PB máme celkom zaujímavé miesta a trasy. Dokonca som objavil aj jeden "trail". Bol síce krátky, ale celkom fajn a priamo v meste.
Trip Dist: 43,98 km
Ride Time: 2:51:51
Avg Speed: 15,22 km/h
Max Speed: 66,19 km/h
Altitude Up: 1 109 m
Temperature: +26,5°C
... hríby som nebral
Navigácia takmer nesklamala, Strava opäť sklamala. Buď bude navine môj čínsky telefón, alebo áno...