ja som ho kupil akciovo za 8 999 sk ale normalne stal 15 000 sk resp 14 999 sk.
takže je to taliansky bicykel značky Torpado a typu Pordoi.
Materiaál : Aluminium
Váha : cca 14 kg
rýchlostí : 21 (3x7)
radiace páčky : Shimano Acera ST-EF50 prešmyk : Shimano (ale typ vam neviem povedať)
prehadzovač : Shimano Alivio
kazeta : Shimano 7 kolies ...
Kluky : Shimano FC-TS70 - YG 170
Vidlica : Zoom Tracker 580 80mm - Alu predstavec : Zoom Alloy (A-head)
riaditká : Zoom
Sedlovka : Zoom
sedlo : Prima
brzdy : V-Break - Promax Alloy Rim
Ráfiky : úplne nové najazdne 50 km - Mach 1 dvojstenné kališkvoané
Bicykel je velmi málo jazdený. má 3 roky a najazdene maximalne 1000 km.
toť foto : dld.uloz.to
a nezabudnite prosim len rady ohladum predaja t.j. za aku cenu by ste ho vy predavali.
rád by som predal svoj bicykel, už mám aj potenciálneho kupca. Jedná sa o CTM Caliber 3.0 z r. 2012, kúpený v 2013, mal by byť v celkom dobrom stave, jazdilo sa na ňom pomerne málo, vlastne len občasné krátke výlety cez letá a keď som si pred tromi rokmi dolámal nohu, už som to vzdal úplne
Malo by sa jednať o presne tento: https://cykl.cz/item/ctm-caliber-3-0-test-kola
Netuším vôbec, koľko môžem pýtať, aby to nebolo moc ani málo? Nemám absolútne prehľad.
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/horske-bicykle/celoodpruzene/472216/novy-qayron-carma-mkii-en-q-275-l-2021-30-zlava.html
No kazdopadne nazor si aj tak cenim. Tusil som, ze pre laikov, ktori ani tucha nemaju, ze len vidlica stoji cez tisicovku, bude ta cena stale vysoka. A aj ked moj prispevok moze zniet posmesne, tak chapem, ze nie kazdy sa o bicykle hlbsie zaujima. Bud budem mat stastie na niekoho kto hlada presne taky typ bikeu a potom mu rad cenu este pri rychlo jednani upravim alebo si ho necham. Je to super bike, skodi mu skor neznama znacka. Ale ti cesi vedia co robia a ram je navrhnuty velmi dobre, takze je to len o znackovom snobizme
Ale ak sa ti nechce hladat, tak mozes pripadne aj rozviest preco sa ti nezda spravne "ofrflat" nazor, ze by Qayron mal dat cenovku na polovicu, aby bol konkurencieschopny
Dovod predaja poviem az kupcovi, ak ho to bude zaujimat. S kvalitou alebo schopnostami bicykla to ale nic nema.
CTM SCROLL AM Pro 29 bicykel, matná čierna/lesklá čierna
2 859 €
MOC 3 999 €Ale ozaj, preco by niekto menil kotuce?
Ono zas nemusíš hneď znižovať cenu len preto, že ti tu jeden povedal, že je to drahé. Musíš trošku filtrovať čo ti kto napíše a ak si stojíš za pôvodnou cenou, tak fajn.
Problém je ten, že veľa ľudí sa nevyzná do komponentov, možno ešte do takých základných čo každý pozerá - ako je prehadzovačka, či je Shimano alebo Sram. Ale už málo kto pozná rozdelenie vidlíc a tlmičov a už veľmi málo rozdelenie nábojov a kolies. Ja som napríklad tak isto len v tej prvej kategórii a vôbec mi to nevadí. Jazdím pre zábavu.
Ale aby som vysvetlil čo som chcel, taký ako ja, čo jazdia pre zábavu, takých je najviac a tí hľadajú niečo do cca 1500-2000 €, hlavne ako prvý bicykel. A keď sa rozhodnú že chcú niečo lepšie, tak si kúpia drahší, ale chcú nový (aj keď tvoj je prakticky nový). Jednoducho si v nešťastnej predajnej kategórii, v ktorej sa asi ťažšie predáva a osobne si myslím, že problém bude skôr vo veľkosti kolies ako v cene, myslím že dnes chcú ľudia viac 29" kolesá.
Toť môj názor - nie kritika.
Ja mám zas problém lúčiť sa so starým bicyklom, tak ho mám ako rezervný, ale keď kúpim tretí, tak prvý asi už predám.
Keby aspon nevymysleli ti cesi taky blby cinsko znejuci nazov Qayron... S predajom Nukeproof-u som prakticky nemal problem a to mal viac ako rok, tiez 27,5" a navyse HT s mierne horsou vybavou a cenovka uz sa nebezpecne blizi tomu kam smeruje Qayron