Ja si napriklad "naklikam" trasu v GooleEarth a tam mi zobrazi aj vyskovy profil. Nie je to sice 100% pravdive ale da sa podla toho dobre orientovat. Vyexportujem si to suboru a nahram do Locus-u, no a potom mozem zapnut sledovanie trasy .......
Dajte si POZOR pri zjazde po lúke spod Jedľoviny smerom do Kúrskej doliny po zelenej cyklotrase. Dnes tam bol cca v polovici priamo cez trasu natiahnutý drôt elektrického oplôtku. Našťastie bol voľný a pomerne slabý, takže som ho bajkom pretrhol. Nabudúce to môže byť horšie.
ahojte, chcem sa spytat miestnych. zjazd z Polomu do Strecna po modrej a potom zltej (cez Havran). jazdi sa to, ci je to narocne, resp. je to hlupost? v nedelu idem do Ziliny a mam 5 hodin cas tak si planujem trasu. asi na chatu pod Suchym a Polom. pripadne, ak by chcel ist niekto na bike, mozeme sa dohodnut
jazdí sa to, patrí to medzi najnáročnejšie zjazdy, pre niekoho pohoda, iný si len zaťuká na čelo,
pozri videá na TF, v prvom od 10:35, v druhom 5:30
ak sa ti zo Suchého bude páčiť Krvavá, tak m/ž už bude fajn
Dajte si POZOR pri zjazde po lúke spod Jedľoviny smerom do Kúrskej doliny po zelenej cyklotrase. Dnes tam bol cca v polovici priamo cez trasu natiahnutý drôt elektrického oplôtku. Našťastie bol voľný a pomerne slabý, takže som ho bajkom pretrhol. Nabudúce to môže byť horšie.
Oznacil by si to mape kde presne to bolo? Nejako mi to z toho popisu nedoslo
ahojte, chcem sa spytat miestnych. zjazd z Polomu do Strecna po modrej a potom zltej (cez Havran). jazdi sa to, ci je to narocne, resp. je to hlupost? v nedelu idem do Ziliny a mam 5 hodin cas tak si planujem trasu. asi na chatu pod Suchym a Polom. pripadne, ak by chcel ist niekto na bike, mozeme sa dohodnut
Uz to rovno struhni z mincola cez razsosnu a plynulo sa napoj na modrozltu. Uzijes si....A je to pohoda...
necham to teda na inokedy v tyzdni, aj tak nerad jazdim sam nove cesticky. pojdem na chatu pod Suchym a Polom po cyklotrasach. ale Imro ma inspiroval a uz mam prichystanu peknu trasu 4 chaty v jeden den (chata pod Suchym, na Klacianskej Magure, pod Chlebom a Martinske hole). len pojdeme viac priamo, nech to nie je jeho 216 km tak vdaka a zajtra rano o desiatej vyrazam, ak by niekto chcel
Zase chlapci, tuto kolega podla profilu vyzera ako XC-ckar, takze by som ho na tu modrozltu z Polomu neposielal - ano, mozno to zide s prstom v nose aj na XC ale skor si myslim, ze podla povodneho prispevku nehladal najextremnejsie zjazdy v ZA.
tak nakoniec chata pod Suchym a dole po zltej, zelenej a znova zltej do Nezbudskej Lucky. po cyklotrase na Polom hore, aj dole. nebolo viac casu tak stacilo aj takto. ale nabuduce by som pojazdil nieco dlhsie tak ak by niekto miestny spravil sprievodcu a naplanoval cosi pekne
pozeral som tie videa zjazd z Polomu a vypada to na mna asi narocne. nemam rad prudke zjazdy. vlani som isiel z Mincolu dole po modrej pesi snad 200 metrov. taketo prudke pasaze neviem ist. ale trail Anakonda je super aj na HT
aj tu zelenu z chaty pod Suchym som isiel tiez jeden usek 20 metrov pesi. islo to kolmo dole a to by nedopadlo dobre
tazba zacala aj na useku ako som ho naznacil v mape cervenou. modra farba vyznacuje abnormalny vyskyt ovád....a to tak, že som musel vyvinuť max tempo (aby ma nezožrali), co ma tak vycerpalo, ze som nevedel potom dokoncit vyjazd podla planu. 16.8.2021
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.trailforks.com/ridelog/view/28520421/
pozri videá na TF, v prvom od 10:35, v druhom 5:30
ak sa ti zo Suchého bude páčiť Krvavá, tak m/ž už bude fajn
Oznacil by si to mape kde presne to bolo? Nejako mi to z toho popisu nedoslo
Uz to rovno struhni z mincola cez razsosnu a plynulo sa napoj na modrozltu. Uzijes si....A je to pohoda...
cervena a modrozlta je pohoda?
Ale nie je, jedlovina či hoblík je náročnejší a výrazne nebezpečnejší. Oproti tomu je razsošná s polomom brnkačka.
tak ja to nemyslim v zlom, ale zase ja by som tam neposlal kazdeho s tym, ze to je pohoda. je to fyzicky aj tehcnicky narocny zjazd
pozeral som tie videa zjazd z Polomu a vypada to na mna asi narocne. nemam rad prudke zjazdy. vlani som isiel z Mincolu dole po modrej pesi snad 200 metrov. taketo prudke pasaze neviem ist. ale trail Anakonda je super aj na HT
aj tu zelenu z chaty pod Suchym som isiel tiez jeden usek 20 metrov pesi. islo to kolmo dole a to by nedopadlo dobre
https://www.strava.com/activities/5797079267