uz sa nam to blizli, po Slanskom maratone ktory je 5.7. bude nasledvat v nedelu AM.EN: ) Trasa bude komplet nova, chutovka, hrebenovka braniska a bachurne az do SB. Je to viac menej technicky nenarocne a viac ako menej singletrack. Cele to ma cca 40km. Kto sa predbezne hlasi? Na priesmyk branisko by sme sa vyviezli aviou;)
zatial mam v zozname: Muffin, Vladol, Zombi, Ja?No!, Dancul, bajkboro, jfab, matheos, mar_tin, joess, Fero, Persing, Dijck . .
Ty ziletkar v elastakoch:)
Nedudri furt
tam by som isiel aj ja, akurat este neviem, ako by som sa tam dopravil...prespavat sa mi tam nechce, ved to nie je tak daleko
ja to asi spojim s navstevou blizkej rodiny, predpokladam pi-ne
konecne nejake ozajstne povozenie
Ty ziletkar v elastakoch:)
No a viac k teme: asi ma tu nikto okrem Matheosa nepozna, ale (ak mi bude dovolene) existuje sanca ze by som sa mohol pri nejakom bohovskom stasti premierovo doviezt na preslaveny slovensky AM.EN s nim
Problem je jediny - aby si mal bohovsky vela stastia. Budes vitany.
Suhlasim, treba nohy niekde roztocit. Preventivne sfukneme na avii kolesa.
to je napad
ak si extra na akcju poziciam dajaku 16 kg kravu, tak aviou nepohrdnem hehe..
Ak niekto bude mat malo, nech sa paci po asfalte; ) Aspon usetrite nejake peniaze za odvoz: )) Ale ja sa nemienim torturovat 34km po asfalte z PO v tej horucave, co verim ze v nedelu bude: ))
PS: Ta avia este nieje vybavena, snad sa podari. Variant 2 je jedna leniva skupina vlakom do Krompach a odtial po vlastnej(13km), a druha ziletkarska skup. po vlastnej z PO po pohlavnej ceste..
Ak niekto bude mat malo, nech sa paci po asfalte; ) Aspon usetrite nejake peniaze za odvoz: )) Ale ja sa nemienim torturovat 34km po asfalte z PO v tej horucave, co verim ze v nedelu bude: ))
PS: Ta avia este nieje vybavena, snad sa podari. Variant 2 je jedna leniva skupina vlakom do Krompach a odtial po vlastnej(13km), a druha ziletkarska skup. po vlastnej z PO po pohlavnej ceste..
Nekuvikaj furt Jano!! Aj ja dufam, ze bude fajne horuco. Aspon si to viec uzijem. Horucava je ovela horsia ked ides pomaly do kopca niekde v poli, nie na asfalte s relativne vysokym tempom. Inak ten napad s vlakom do Krompach sa mi paci. To by bolo este lepsie.
Zrejme nikto z Vas nepozeral predpoved pocasia