Na stranku akosi nie je cas. Ja som ju mal v podstate celu na krku sam a clovek si musi vediet vybrat, na co sa vysrat.
P.S. Dakujem v mene Karin za gratulacie, odovzdam. Inak jej vysledok je o to hodnotnejsi, ze tento rok odjazdila len par km, lebo sa od zaciatku aprila ucila na maturity (to, ze v kategorii boli len tri nie je v tomto pripade to podstatne).
Ho hó, hó to by ste mi museli ináč utierať riť od sračiek aby sem chcel byť v tíme.
Desatoro Sráčovo:
1. Sratchov bicykel musí byť vždy zasratý minimálne dvoma kilami hliny + pol kila hoven.
2. Sratch sere zásadne iba zo sedla bicykla a vždy len na súpera.
3. Sratch je oddaný svojim sračkám a zo sračiek vo výnimočných prípadoch vyťahuje len tímového kolegu.
4. Sratch zásadne neutiera hovno prilepené na plášti bo to prináša nešťastie.
5. Sratch zásadne sere na svoje povinnosti a tréning.
6. Sratch vždy srší vtipom že spoločníci majú od smiechu hovno "na krajíčku"
7. Sratch po vykonaní velkej sracej potreby nikdy rit neutiera.
8. Sratch v zjazdoch nebrzdí až má z toho strachu svrbenie v anále.
9. Spravny SRATCH je hrdy na to, ze je SRATCH, ze ma SRATCHkovu vykonnost a ze moze SRATCHkovo reprezentovat.
10. Zviditelnuje klub akymkolvek sposobom a pri kazdej moznej prilezitosti, siri "sratchkove" nazory okolo seba a aktivne ziskava novych clenov. Spravny SRATCH poserie co moze.
Turbi vytvoril krasnu liniu, tak doplnim zaklad filozofie SRATCHov a SRATCHiek.
Ked chce byt niekto skutocny SRATCH abo skutocna SRATCHKA a nie len taky polo-clen, tak sa musi "nasrat" pod hlavickou klubu do kazdej vysledkovej listiny organizovanej akcie, na ktorej sa zucastni. Do zoznamu sa rataju uplne vsetky organizovane akcie, tzn. aj bezky, aj beh Devin - BA, aj plavecky pretek, aj sutaz kto postavi najkrajsi hrad z piesku alebo sutaz o najlepsi vtip. A ked pojdete nahodou do dalsieho kola Superstar, tak aj tam jedine ako SRATCH!
Myslienka / ideologia klubu SRATCH:
Spravny SRATCH je hrdy na to, ze je SRATCH, ze ma SRATCHkovu vykonnost a ze moze SRATCHkovo reprezentovat. Zviditelnuje klub akymkolvek sposobom a pri kazdej moznej prilezitosti, siri "sratchkove" nazory okolo seba a aktivne ziskava novych clenov. Spravny SRATCH poserie co moze.
Heňo neboj, aj tak ma nechcú. Roman Sratcha numero uno ma už setrel že nie som vhodný do partie lebo som ho nenechal sa nažrať a dobre vykadiť na občerstvovačke číslo 3.
No pozor, Roman nie je sratch numero uno, takze nemoze do naboru navych clenov az tak hovorit (on je tiez len naborom ziskany novsi clen - pribrali sme ho po tom, ako sme zistili, ze naozaj nevie jazdit, nema techniku a bude vzorne reprezentovat).
P.S. Navzdy mi zostane v pamäti, ako ma Roman na Panda maratone roku pana 2006 dobehol 5 km pred cielom po tom, co som chytil krce do oboch noh naraz. Do zjazdu ma este slusne pustil dopredu (vedel, ze v zjazde nepoznam zlutovanie) ale ked som sa po zjazde obzrel, tak Roman nikde. Chcel totiz nacerpat energiu zeme a trosku zblizsia ju preskumat. Potom ma opät v stupani dobehol a do posledneho zjazdu uz siel samozrejme vpredu, ale aj tam si stihol potykat s nejakymi listockami, vetvickami a mravcekmi na zemi. V cieli som mal nanho stratu minutu a 24 sekund. Nasledujuci rok na poslednej uskutocnenej Pande som zajazdil dovtedy zivotny vykon a nalozil som mu skoro 37 minut.
Jedno je isté. Táto piesková téma urobila určite velký pijár Vašemu Sratchkovému klubu. A to je dobre, velmi dobré aj keď to tu zrovna zajkom Azuritkom nevoní. heheh
No jo, píár je hotove, takze tuto temu mozeme poslat do vecnych sratchiek.
Inak na nedelu som naplanoval celodenny sratchkovy vylet smer Rakusko, takze ak by sa chcel niekto pridat, tak najneskor do soboty vecera mi poslite ss abo mail. Popis trasy je uvedeny aj s fotkami TU, ale este bude rozsirena o Braunsberg. Tempo veeelmi pohodove a navrat do BA podvecer.
No pozor, Roman nie je sratch numero uno, takze nemoze do naboru navych clenov az tak hovorit (on je tiez len naborom ziskany novsi clen - pribrali sme ho po tom, ako sme zistili, ze naozaj nevie jazdit, nema techniku a bude vzorne reprezentovat).
P.S. Navzdy mi zostane v pamäti, ako ma Roman na Panda maratone roku pana 2006 dobehol 5 km pred cielom po tom, co som chytil krce do oboch noh naraz. Do zjazdu ma este slusne pustil dopredu (vedel, ze v zjazde nepoznam zlutovanie) ale ked som sa po zjazde obzrel, tak Roman nikde. Chcel totiz nacerpat energiu zeme a trosku zblizsia ju preskumat. Potom ma opät v stupani dobehol a do posledneho zjazdu uz siel samozrejme vpredu, ale aj tam si stihol potykat s nejakymi listockami, vetvickami a mravcekmi na zemi. V cieli som mal nanho stratu minutu a 24 sekund. Nasledujuci rok na poslednej uskutocnenej Pande som zajazdil dovtedy zivotny vykon a nalozil som mu skoro 37 minut.
Prvá časť, plný súhlas .... hlavné slovo má náborový pracovník jesus on je najväčšia sračka
K druhej časti .... tvrdá posraná realita .... hold prechod z RST Gila na vlasnoručne upravenú Manitou Splice si vyžadalo tvrdú daň v podobe pádov. Pocit bezpečia bol oproti RST niekolko násobne vyšší a ked už bol problém, tak som pokračoval bez biku ... v podstate som mu chcel spraviť radosť .... a neser tatka pluku
Dalšia drobnosť že v štartovkách sa málokedy objaví klub Sratch a spravidla ja tam mám najväščie zastúpenie (ja, manželka, synátor).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tuto
P.S. Dakujem v mene Karin za gratulacie, odovzdam. Inak jej vysledok je o to hodnotnejsi, ze tento rok odjazdila len par km, lebo sa od zaciatku aprila ucila na maturity (to, ze v kategorii boli len tri nie je v tomto pripade to podstatne).
V podstate si chcel povedať, že aj z toho hovna zúčastnených je najlepšia
A jeden tematicky:
Ho hó, hó to by ste mi museli ináč utierať riť od sračiek aby sem chcel byť v tíme.
Desatoro Sráčovo:
1. Sratchov bicykel musí byť vždy zasratý minimálne dvoma kilami hliny + pol kila hoven.
2. Sratch sere zásadne iba zo sedla bicykla a vždy len na súpera.
3. Sratch je oddaný svojim sračkám a zo sračiek vo výnimočných prípadoch vyťahuje len tímového kolegu.
4. Sratch zásadne neutiera hovno prilepené na plášti bo to prináša nešťastie.
5. Sratch zásadne sere na svoje povinnosti a tréning.
6. Sratch vždy srší vtipom že spoločníci majú od smiechu hovno "na krajíčku"
7. Sratch po vykonaní velkej sracej potreby nikdy rit neutiera.
8. Sratch v zjazdoch nebrzdí až má z toho strachu svrbenie v anále.
9. Spravny SRATCH je hrdy na to, ze je SRATCH, ze ma SRATCHkovu vykonnost a ze moze SRATCHkovo reprezentovat.
10. Zviditelnuje klub akymkolvek sposobom a pri kazdej moznej prilezitosti, siri "sratchkove" nazory okolo seba a aktivne ziskava novych clenov. Spravny SRATCH poserie co moze.
Jezus tak som Ti to tam doplnil. hehe
Ked chce byt niekto skutocny SRATCH abo skutocna SRATCHKA a nie len taky polo-clen, tak sa musi "nasrat" pod hlavickou klubu do kazdej vysledkovej listiny organizovanej akcie, na ktorej sa zucastni. Do zoznamu sa rataju uplne vsetky organizovane akcie, tzn. aj bezky, aj beh Devin - BA, aj plavecky pretek, aj sutaz kto postavi najkrajsi hrad z piesku alebo sutaz o najlepsi vtip. A ked pojdete nahodou do dalsieho kola Superstar, tak aj tam jedine ako SRATCH!
Myslienka / ideologia klubu SRATCH:
Spravny SRATCH je hrdy na to, ze je SRATCH, ze ma SRATCHkovu vykonnost a ze moze SRATCHkovo reprezentovat. Zviditelnuje klub akymkolvek sposobom a pri kazdej moznej prilezitosti, siri "sratchkove" nazory okolo seba a aktivne ziskava novych clenov. Spravny SRATCH poserie co moze.
skoro ste ma ukecali
pekna zivotna filozofia heh..
ajeje .. náš zborový kazatel a personalista v jedom
škoda že nemáš za to provízie
P.S. Navzdy mi zostane v pamäti, ako ma Roman na Panda maratone roku pana 2006 dobehol 5 km pred cielom po tom, co som chytil krce do oboch noh naraz. Do zjazdu ma este slusne pustil dopredu (vedel, ze v zjazde nepoznam zlutovanie)
Inak na nedelu som naplanoval celodenny sratchkovy vylet smer Rakusko, takze ak by sa chcel niekto pridat, tak najneskor do soboty vecera mi poslite ss abo mail. Popis trasy je uvedeny aj s fotkami TU, ale este bude rozsirena o Braunsberg. Tempo veeelmi pohodove a navrat do BA podvecer.
P.S. Navzdy mi zostane v pamäti, ako ma Roman na Panda maratone roku pana 2006 dobehol 5 km pred cielom po tom, co som chytil krce do oboch noh naraz. Do zjazdu ma este slusne pustil dopredu (vedel, ze v zjazde nepoznam zlutovanie)
Prvá časť, plný súhlas .... hlavné slovo má náborový pracovník jesus
K druhej časti .... tvrdá posraná realita .... hold prechod z RST Gila na vlasnoručne upravenú Manitou Splice si vyžadalo tvrdú daň v podobe pádov. Pocit bezpečia bol oproti RST niekolko násobne vyšší a ked už bol problém, tak som pokračoval bez biku
Dalšia drobnosť že v štartovkách sa málokedy objaví klub Sratch a spravidla ja tam mám najväščie zastúpenie (ja, manželka, synátor).
NOVÝ VIRUS !!!
JESTLIŽE SE VÁM PŘI KOPÍROVÁNÍ NA OBRAZOVCE OBJEVÍ OBRÁZEK NÍŽE, POSRAL SE VÁM POČÍTAĆ!