Vizualne to je super, preco si dal rovne rajdy? Tie mi tam nepasuju, ani ak to chces mat ako gravel... teda proti ustu ziaden disputat, len sa pytam. Ake su siroke plaste?
JakobSWE bud sa pýtaj alebo nepýtaj ? pa3km môžeš to volať ako len chceš ? vlastoch prúd má nezaujíma a nikdy má nezaujímal mne sa to paci takto ? Matkough odpoved si už dostal mne sa to tak paci plaste su tam 28 a ram dovolí aj 38 včera som zhodou náhod skúšal kolesa kde su 38-ký plaste od Panaracer
darkoni, ja, ako ignorant co sa tyka cestakov, az po pozreti toho videa ocenujem technicku stranku takej upravy. Je to taky skryty technologicky unikat, lebo malokto na prvy pohlad rozpozna, ze to nie je iba cestak s rovnymi riadidlami. Ale stale by som dal trosku sirsie pneu .
user_id to ma do crossoveho bikeu dost daleko . Ale prave to sa mi na nom paci, ze na prvy pohlad to je pre nezainteresovanych len taka cudna kuriozita a az pri blizsom skumani sa ukaze, ze to je dost vyrazne prepracovany reprezentant velmi uzkej kategorie bikeov, ktore sa ani bezne v obchode kupit nedaju.
user_id, ty si blazon . Ved crossove bikey maju geometriu s taziskom ovela viac vzadu a v drvivej vacsine pripadov aj jednoduche lacne ramy. O kolesach ani nehovoriac. Pohon a brzdy tiez u beznych crossovych bikeov taketo nebyvaju. Aj ked to uz su detaily pre pozornejsich. Pre mna to skor bol na prvy pohlad moderny cestak s rovnymi riadidlami, na ktorom mi ale aj v inych ohladoch "nieco nesedelo" a az ked som pozrel video, ktore darkoni poslal, tak som si uvedomil ako velmi sa to vlastne lisi od cestaku. Dobre to vystihuje vyraz "the devil is in the details". A ked tie detaily su dobre dotiahnute, tak to lahodi mojmu inzinierskemu oku .
yurcko Emonda červená predaná Emonda SLR predaná a aj Chceckpoint tiež a nakoľko som mal aj tento Giant chcel som urobiť to co sa mi už dávno páčilo cestiak na rovných rajdoch a dokonca aj gravel ??♂️ A nie si sam viacerí mi povedali že na týcho Panaracer vyzerá krajšie tak že ďakujem ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Snad to bude dobry bike ...
To sa vola fullhard ci?
Je to riadny bastard. Ale majitel asi vie preco to tak poriesil.
Ceste používam 28mm Vittoria Corsa ( tie sú na prvých fotkách ) a dnes som dal Panaracer EXT + 38mm je to na hrane ale sú tam bez problémov