Ahojte, urcite sa nájdete mnohí (teda verím), ktorí mi budete vediet poradit ohladom bajkovania na Garde. T.j. najmä tipy na lacne ubytovanie a ine dobra tipy (maj/jun). Vdaka.
Ahojte, chcel by som sa Vás informovať ohľadne cesty a poplatkov do Gardy Ideme z Nemecka cez Rakusko (Innsbruck) čize si zaplatim rakusku dialnicnu 10dňova - len teraz som čosi TU čital že od Innsbrucku po Brennersky prechod na talianske hranice sa platí mýto (to znamená že ešte okrem dialničnej si mám aj myto zaplatiť?) V Taliansku sa ako platí za dialnice, niekde som sa dočital že by som mal od Brennerskeho prechodu po zjazd z dialnice pred gardou zaplatiť okolo 25€ (teraz neviem či je to len za cestu tam - či je v tom zarátana aj cesta späť). Budem rád za každú radu. Plus okrem tohoto, kde je najlepšie čapovať do auta naftu - v Taliansku či Rakusku
natankuj si v Rakúsku mimo diaľnice, za Brenner sa platí 9,50 mám pocit za osobák smerom tam, smerom naspäť to isté...v Taliansku sú mýtnice, 25 € po výjazd z diaľnice na Garde môže byť reálnych, tú istú sumu zaplatíš aj cestou späť holt tam sa mosty a tunely nestavajú ako u nás, ale tak za komfort sa platí
Ďakujem no akurát to pozerám aj ja na tej stránke... Takže ak som tomu správne pochopil v Rakusku som si nútený kúpiť aj dialničnú a aj zaplatiť za ten úsek 9,50 myto tam a aj späť....aj keď čítam na tej mojej stránke že sa dá obísť ten platený úsek...náhodou nieje tu niekto kto to šiel pomimo?
Tam sa človek nedoplatí, ešte aj stáť každú chvíľu kvôli tomu mýtu a to tankovanie...neviem či sú niekde pohonné hmoty drahšie ako v Taliansku, keď som bol pred 3 rokmi, tak rozdiel medzi Talianskom a Rakúskom bol 40 centov na litry, čo je takt dosť.
tak ono keď uvidíš ten priesmyk, tak pochopíš prečo sa tam platí mýto...obísť sa to samozrejme dá po starej ceste...inak cestou späť sa priprav na kolóny zo Sterzingu na Brenner...hlavne nechoď v sobotu
zvazujeme zaciatok septembra Lago di Garda (4-5-6 noci, 1. polovica septembra - podla dohody) - nechysta sa niekto? 1 miesto v aute aj na bike bude zrejme volne, keby sa este naslo dalsie auto na vacsiu vypravu, bol by to ideal
Ahoj , rad by som sa spýtal či viete dobre poradiť kde ist do Campu s karavanom v Lago di Garda . Aj živé prostredie / areál okolo môže byt , programy atrakcie a podobne .
A či sa platí na mieste alebo je potrebné dopredu vyhľadať a rezervovať flek 😊
Ďakujem )
Oou 🙈niee my ideme s karavanom cca 10.9. , a chceme si tam nájsť len miesto na odparkovanie - to snáď bude niečo voľne . Teda myslím 🧐
Len či viete aj poradiť nejakú dobrú lokalitu .
Ďakujem 🙂
cau Andy, kamoši su tam akurat teraz tak ti mozem poslat aktual info Byvaju v kempe Sirmione, vraj pohoda.. Skusali aj nejake Riva del Garda ale tam ich nepustili s karčim lebo mali už plno.
Ďakujem teda za aktuálne správy , super .
Môžeš sa prosím este spytat ze či sa to tam musí zajednavat dopredu alebo len prísť a na mieste sa vybavuje všetko ?
Alebo - je niečo potrebné dopredu vybavovať ? Či iba az na mieste ?
Ďakujem za cenné rady 😇
My sme boli par rokov dozadu v kempe Brione. Je to na severe pri Riva del garda. Je to mensi kemp oproti tym megavelkym, kde ti nedovolia mat viac ako 1 auto pri stane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
keď pôjdeš na Sicíliu autom a naspäť, tak to už len začne byť zaujímavé
A či sa platí na mieste alebo je potrebné dopredu vyhľadať a rezervovať flek 😊
Ďakujem
Len či viete aj poradiť nejakú dobrú lokalitu .
Ďakujem 🙂
Môžeš sa prosím este spytat ze či sa to tam musí zajednavat dopredu alebo len prísť a na mieste sa vybavuje všetko ?
Alebo - je niečo potrebné dopredu vybavovať ? Či iba az na mieste ?
Ďakujem za cenné rady 😇
Vdakaa😌