problem bol že treba dotahovat tie sroby resp kontrolovat raz za čas všetko na bicykli. Ako sme jazdili tak sa tie sroby povolovali a ja som to nekontroloval tak jeden z nich rupol. Samozrejme v situacii ked ja som bol už dole a žena stale na kopci v 1700m.n.m. tak som sa po nu vratil. nejaký farmar jej tam dal drot ale moc to nedrzalo až paska to poriešila a ešte v ďalšej chate sme to poriešili dalsim drotom okolo a samozrejme som zvyšné sroby dotiahol potom to už držalo. Paradox je že manželka bola v klude lebo si myslela,že ked prídem pre nu budem mat už nový šrob a len ho tam domontujem lebo božne na horských chatách maju sroby a ja mám v hlave rozmer a velkost:)
doublle, kua... az strach na to pozerat... je cas na macride:P
my jazdíme aj 6 hodín takže táto sedačka je pohodlnejšia, malemu sa páčí.... mc ride je na kratsie jazdenie a aj trailom ak je možnost. Už to nebudem riešiť kedže budúci rok prechádzame na bicykel
Rozobral som orech z náboja Shimano XT FH M8000 ktorý mal najazdených sotva 200km a vydával divné zvuky a našiel som jednu západku, ktorej chýbal háčik čo ju drží pod pružinkou. Dá sa táto západka zohnať aj samostatne? Zaujímavé je, že miesto v tele náboja je na 5 západiek a boli tam len 4. Je to tak normálne?
A s čím si prosím ťa uvolnoval tu maticu? Vyzerá byť celkom dodzubana, aj keď to je ten menší problém Mam práve takú a prevodník na priamo a zatiaľ som ho dole nedával
Ahojte, kamos mal nedavno pad na cestaku v slusnej rychlosti. Okrem ineho nieco vytratil zo zadnej prehadzovacky Sram Force Etap. Prehadzovacka v pohode radi na vacsie pastorky, no ked ide dolu, tak to je hluche a nasledne zhodi po 3-4 prevody. Dorazy su nastavene, patka je vyrovnana no pravdepodobne tam chyba vraj nejaky poistny kolik (prikladam fotku v ktorych miestach to je, je tam provizorne taka mala kovova svorka). Neviete poradit cislo dielu aspon ako odrazovy mostik pre hladanie? Diky
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Slusny vyrobcovia, ako napr. Campagnolo, maju na webe katalogy nahradnych dielov. Vyskusaj pohladat na stranke Sramu, mozno patri medzi tych slusnych...
Caute... s takto vtlacenou hornou miskou hlavoveho zlozenia u karbonoveho ramu ste sa uz niekto stretli? Konkretne je to ram TREK, a nejako sa mi to konstrukcne nezda, pretoze ta miska tam skutocne visela na tenuckej vrstve tkaniny a spodna vnutorna cast nebola prepojena s vonkajsou trubkou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1 a 3/4 roka nit vydrzal. Este to snad pojde fixnut.
my jazdíme aj 6 hodín takže táto sedačka je pohodlnejšia, malemu sa páčí.... mc ride je na kratsie jazdenie a aj trailom ak je možnost. Už to nebudem riešiť kedže budúci rok prechádzame na bicykel