Zdravim, mam mensi problem s importovanim vyjazdov zo stravy. Ked importujem manualne GPS subor, vo vyjazde mi ukazuje aj vyskovy profil jazdy. Ked sa mi importuje automaticky, tak ten vyskovy profil nie je vidno. Navyse sa ten automaticky import neda vypnut. V nastaveniach vyjazdov mam povolenu synchronizaciu, ale nejde to vypnut, ani ked na to kliknem. Nejaka rada? Dakujem
jojin vyjazdy mi nabehli pred par minutami, dakujem, ak by dalsie nedotiahlo automaticky, ozvem sa resp. skusim zrusit prepojenie a nastavit nanovo. Vdaka
Asi tam bude nejaky systemovy problem.
Mne neimportlo automaticky nic za minuly tyzden. Dal som syncnut manualne a dotiahlo vyjazdy zo soboty a nedele, ale zo stredy nie.
teraz keď píšete, tak aj mne pri manuálnej synchronizácii jeden beh vynechalo
edit, keď som si prečítal, že je to fixnuté urobil som sync ešte raz, ale nedotiahlo mi to ... nevadí ale
Dobry den,
neviem v mojom profile dosiahnut import mojich vyjazdov z aplikacie Strava na Vas web.
Vedel by mi s tym od Vas niekto pomoct?
Dakujem vopred.
AdrX
Dobry den,
neviem v mojom profile dosiahnut import mojich vyjazdov z aplikacie Strava na Vas web.
Dakujem vopred.
AdrX
Zdravim, ako je riesena re-synchronizacia vyjazdov zo Stravy?
Moj vyjazd zo 4.2.2022 ma na strave zmeneny bike na Storck-a, vyjazd na mtbikeri mi stale ukazuje Cannondale.
Ak dam synchronizovat aktivity tu z vyjazdov, nic sa nezmeni.
tomasspura ahoj, vymaz si ten vyjazd tu na mtbbikeri a potom daj znova synchronizovat natiahne ti aktualnu verziu co mas na Strave. Keby nieco napis mi spravu
Zdravím mám rovnaký problém, nejde mi natiahnuť záznam zo stravy....vymazal som ten ktorý som natiahol ručne a znova dal automaticky importovať ale nič sa nestalo.
TiborVaclav ten vyjazd bol starsi ako jeden den ? ten automaticky import sa pozera na aktivity iba jeden den dozadu, skus tu https://www.mtbiker.sk/vyjazdy dat import aktivit (gpx / strava) a tam na zalozke strava zadaj datum kedy bol vyjazd a daj importovat. Ked tak napis mi spravu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne neimportlo automaticky nic za minuly tyzden. Dal som syncnut manualne a dotiahlo vyjazdy zo soboty a nedele, ale zo stredy nie.
edit, keď som si prečítal, že je to fixnuté urobil som sync ešte raz, ale nedotiahlo mi to ... nevadí ale
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/777984/bicykel-lunch-ride.html
https://www.strava.com/activities/6154313689
Dakujem vopred.
AdrX
Dakujem vopred.
AdrX
Moj vyjazd zo 4.2.2022 ma na strave zmeneny bike na Storck-a, vyjazd na mtbikeri mi stale ukazuje Cannondale.
Ak dam synchronizovat aktivity tu z vyjazdov, nic sa nezmeni.
Diky.
Tomas
Diky