takto teda ak by bol záujem spravím chatu na jar resp v maj jun:)Pretože teraz sept už je dost vypredaný teda weekendy.treba ratat ze ubytko(pri bikeparku) 45eur s ranajkami na noc a bikepark vlek 32EUr na den.BVlek chodí až do 18:00. Osobne si myslim, žeby sa dal vybavit aj shuttle takže na tie prírodne traily by nás vyviezol bus ale čosi by sa muselo aj šlapat:) tam je cena 4,50 za vývoz. treba mi napísat SS každý aby som vedel ci by bol záujem. Kto ma pozna ked poviem že to je dobre vozenie tak ozaj je to dobré vozenie:) Každy si tam nájde svoje od začiatočníka,skokana , umelé až po prírodné traily
Tie videa co sa sem povacsinou pridavaju su sice super filmarske kusky borcov ale mna doteraz najviac uputalo asi toto v rezii Phil Atwill https://youtu.be/d7YDf-os2zY
Nehorazne zrucnosti, parta blaznivych grekova a pozitivna energia urcite pozriet az do konca ma to viac kapitol. Koho zaujme najde si aj epizodu 2
Laco davnejsie som videl tvoje video s Mariuszom z chaty Plesnivec po zelenej do Kotliny (jeden z mojich najoblubenejsich trailov vobec). Nedari sa mi ho dohladat...neposles mi link? Kludne aj do SS.
Vdaka.
Pozri na kanáli. Zas až tak veľa videí tam nemám. Alebo cez #poďsatan čo aj tu je vo videu. Nejakú ružovú miniaturu to má. “Fallow Me it’s cool” by sa malo volať...
Tak čo ti tak strašne vadilo? Že ten 14 ročný chlapec zašmykoval pred chatou? Hneď som ho na to upozornil. Naschvál som to dal do videa aby každý pochopil, že s tým mám problém. Ty si to teda nepochopil, nevadí.
Neviem ešte aký máš problém. Ja to nemám problém povedať každému do očí, pretože to nemám rad ani ja.
Čo ešte ti vadilo, že sa zdvihol prach za Satanom keď sme valili bomby? Aj za mnou sa v tom suchu prášilo. Ak nevieš zo zvuku videa rozoznať že moje zadné koleso nejde driftom môžem pohľadať na YT video nejakých šuflikantov aby si si na porovnanie pozrel a vypočul ako znie keď niekto pred každou zákrutou ide 20m driftom.
Takze nepochopil . Driftujte si kolko chcete kde len chcete len cudzi statny prislusnici si tu jazdia kade tade doma si to nedovolia, preto narazka na polske tatry q kedy ta tam pozvu to spropagovat.
Fakt nepochopil prepáč. Ja som taký jednoduchší vieš. Ale fakt mi nenapadlo že niekto v dnešnej dobe možno mať problém, že príslušník cudzieho štátu si dovolí prísť na iné územie s bicyklom. Ešte že chlapci nie sú z Afriky. To by som už nechcel vidieť ako by si vypenil
Chápal by som to možno vtedy takto ak by si ma hejtoval na video zo Slovenských Tatier. A ak máš namysli Tatry ako ich vnímam ja tak neviem čo majú tatranské televízory a chladničky spoločne s lúkami v tomto videu.
A to koľko krát som jazdil v poľsku, prečo som nemal v tedy kameru a ak mal prečo som nezavesil video tak ako celú kopu iných videí z rôznych ďalších miest ktoré som nezavesil ti vôbec nemám potrebu vysvetľovať...
Dúfam, že keď na Slovensku budem niekedy jazdiť s niekym z Rakúska, tak sa nezabudneš ozvať 👋🏻 😉
A ak ti vadí že tu jazdí niekto z Poľska ale nevadí ti, že niekto driftuje a tým ničí chodníky, tak to je smutné. Za mňa vôbec nevidím problém ak niekto jazdí aj v 72. stupni ochrany, ak jazdí tak že za ním nič nevidno.
Takze nepochopil . Driftujte si kolko chcete kde len chcete len cudzi statny prislusnici si tu jazdia kade tade doma si to nedovolia, preto narazka na polske tatry q kedy ta tam pozvu to spropagovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nehorazne zrucnosti, parta blaznivych grekova a pozitivna energia
Vdaka.
Neviem ešte aký máš problém. Ja to nemám problém povedať každému do očí, pretože to nemám rad ani ja.
Čo ešte ti vadilo, že sa zdvihol prach za Satanom keď sme valili bomby? Aj za mnou sa v tom suchu prášilo. Ak nevieš zo zvuku videa rozoznať že moje zadné koleso nejde driftom môžem pohľadať na YT video nejakých šuflikantov aby si si na porovnanie pozrel a vypočul ako znie keď niekto pred každou zákrutou ide 20m driftom.
Chápal by som to možno vtedy takto ak by si ma hejtoval na video zo Slovenských Tatier. A ak máš namysli Tatry ako ich vnímam ja tak neviem čo majú tatranské televízory a chladničky spoločne s lúkami v tomto videu.
A to koľko krát som jazdil v poľsku, prečo som nemal v tedy kameru a ak mal prečo som nezavesil video tak ako celú kopu iných videí z rôznych ďalších miest ktoré som nezavesil ti vôbec nemám potrebu vysvetľovať...
Dúfam, že keď na Slovensku budem niekedy jazdiť s niekym z Rakúska, tak sa nezabudneš ozvať 👋🏻 😉
A keď chodia slováci do rakúska to ti nevadí?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down