ja som ho kupil akciovo za 8 999 sk ale normalne stal 15 000 sk resp 14 999 sk.
takže je to taliansky bicykel značky Torpado a typu Pordoi.
Materiaál : Aluminium
Váha : cca 14 kg
rýchlostí : 21 (3x7)
radiace páčky : Shimano Acera ST-EF50 prešmyk : Shimano (ale typ vam neviem povedať)
prehadzovač : Shimano Alivio
kazeta : Shimano 7 kolies ...
Kluky : Shimano FC-TS70 - YG 170
Vidlica : Zoom Tracker 580 80mm - Alu predstavec : Zoom Alloy (A-head)
riaditká : Zoom
Sedlovka : Zoom
sedlo : Prima
brzdy : V-Break - Promax Alloy Rim
Ráfiky : úplne nové najazdne 50 km - Mach 1 dvojstenné kališkvoané
Bicykel je velmi málo jazdený. má 3 roky a najazdene maximalne 1000 km.
toť foto : dld.uloz.to
a nezabudnite prosim len rady ohladum predaja t.j. za aku cenu by ste ho vy predavali.
Chcem kolegovi predať svoj Kellys Thorx 30 2019, 27,5, bajk jazdený ako sa patrí takže aj bajk park traily atď žiadne šetrenie. Servis robený pravidelne atď. Sú tam nejaké vylepšenia oproti sérií ako kratší predstavec, metal kotúče a platničky a iné. Predbežne som si povedal, že 1200e by malo byť OK, ale rád by som vedel aj názor niekoho ďalšieho, či pri takej cene moc neprerobím.
Ďakujem za odpoveď.
Ohladom predaja kolegovi by som odporucil najskor mu ho naozaj nezavazne dat vyskusat. Aby potom nebol nahnevany, ze mu nieco nesedi alebo ze nieco uz nie je uplne ako nove ?. A ak ho stale bude chciet, tak dobrou cenovkou si len vylepsis image
Rock Shox Judy Silver 100mm, rok 2020, boost 15x110, tapered krk, uzamykanie z riadidiel Poplock, hmotnosť 2400g, najazdené cca 2200km. Koncom mája vymenené tesnenia oleje a namontovaná nová tlmiaca patróna. Offset 51mm.
Za každú radu ďakujem
Edit: A ano, tiez by som cakal, ze navrhnu, ze fakturu poslu znova. Ak nemaju bordel v uctovnictve, tak by to nemal byt problem.
ak vie aspon datum ,číslo faktury alebo hodnotu tak to ide....
ak vie aspon datum ,číslo faktury alebo hodnotu tak to ide....
si robis srandu? ci to niekto hlada v sanone?
pise ze nakupoval cez eshop cize blocek urcite nie, navyse uz sa vsetko fakturuje
podla mena (fakturacny udaj) to v systeme najde
Nie je to tak, že záruka platí len na prvého majiteľa? Resp. pôvodného? Že okrem sériového čísla bicykla v záručnom liste potrebuješ aj údaje pôvodného kupujúceho ako meno, adresu, telefón atď? Príp. spôsob platby, keďže v prípade vrátenia peňazí to pošlú späť na pôvodné platobné údaje z faktúry.