Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
Na bike to nema ziadne fancy featury, dokonca tam nie je ani moznost nastavit si zvlast tepove zony na rozne sporty, ultramax funguje len s behom, 3d distance na bike nie je, ked chces zmenit priemer kolesa na snimaci rychlosti tak ho musis najskor odstranit a potom pridat nanovo. Atd atd.
Menej pouzivane veci maju asi este menej odladene, napriklad po pripojeni na veslarsky trenazer mi to ukazuje uplne ine cisla ako priamo trenazer.
Hw su uz na hrane nejakych updatov, napriklad skialp update bol o dost neskor ako na vertixy a apex pro prave koli hw limitom (odpisali ze uz nemaju moc resource na ulozenie a spustanie dalsich updatov, takze asi zdrojaky trochu optimalizovali).
Ale maju aj par fajn veci. Napriklad to ovladanie korunkou je super, hlavne na biku tym vies ovladat hodinky jednou rukou ked tocis a stlacas korunku o predlaktie druhej ruky ktorou drzis rajdy. Alebo viem vypnut aktivitu bez toho aby som sa na hodinky pozrel.
Na druhu stranu ale musim povedat ze neviem ci existuju hodinky s ktorymi by som bol aspon na 90% spokojny a hlavne som asi viac kriticky ako ostatni ktori prizmuria oci nad niektorymi vecami.
Ahoj, mam Suunto 5 par mesiacov , kludne dojdi pozret/ochytat.
pripadne cez ich mobilnu aplikacu?
https://www.decathlon.sk/kardio-ant-bluetooth-smart-id_8334795.html
na sport zatial aj tak budem dalej vyuziva Sigmy 26.14
Pripadne odolné Honor GS pro za 124
zatial chcem len vyskusat co by bolo u mna podstatne a co nepodstatne kym sa rozhodnem kupit nieco drahsie
ako nasiel som aj Amazfit Stratos 2 zhruba za 70€ alebo Mobvoi Ticwatch GTX okolo 40€ ale do takych hodiniek sa zatial rozumiem iba asi ako hus do piva
do teraz som mal iba taketo ale po 6tich rokoch uz dosluzili