Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Tu Fabiu nemuseli hasici strihat, aby vytiahli vodica. A Fabia ostala na ceste, nekrcila si fasadu o zvodidla a v priekope.
Ale zase, ked som videl v servise odpisanu Oktavku, otlcenu a dotrhanu z kazdej strany, ale vnutro bolo relativne v poriadku, tak som si povedal, ze Nemci vyrabaju relativne bezpecne auta...
Tak ako nutne kazdy potrebuje kazdu chvilu menit bajk, auto a neviem co vsetko.
Doba vymeny aut kazdych par rokov sa u sukromnych osob vdaka EU regulaciam minimalne na isty cas vyrazne obmedzi (ak sa vobec este niekedy vrati...). Po zavedeni dalsich regulacii (napr. obmedzena max. rychlost alebo Euro 7) a dalsom zdrazeni sa väcsina bude viac starat o auto ktore ma a vyhovuje im a menit za novsie / horsie nebude.
toto mi nejakym sposobom unikalo pomedzi prsty. CSR este so zakarpatskou rusou, a fajne povozenicko v nielen sultanskom zaostalom Turecku Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
wiki: Škoda 420 Standard, 1933–1934
Byla prvním automobilem Škody s novou koncepcí odvozené z tatrovácké koncepce – páteřový rám s výkyvnými polonápravami. Tato koncepce přinesla automobilce úspěch a ze třetího místa na domácím trhu ji po krizových létech vymrštila na první příčku.[1] Možným důkazem o úspěšnosti tohoto řešení může být i to, že se tato konstrukce udržela až do další změny koncepce (Škoda 1000 MB). Škoda 420 byla označována pouze jako přechodný nebo studijní typ. Měla čtyřdobý kapalinou chlazený čtyřválec (ventilový rozvod SV) o objemu 995 cm³ s výkonem jak již název naznačuje 20 k (4 – počet válců, 20 – počet koňských sil), tedy 14,7 kW. Automobil měl třístupňovou převodovku se synchronizací 2. a 3. stupně a neměl diferenciál. Odpružení zajišťovaly listová pera, brzdění mechanické brzdy na všech kolech. Změna směru jízdy se prováděla pomocí šnekového řízení, které bylo na pravé straně vozidla. Vozidlo bylo karosováno většinou jako čtyřsedadlový tudor nebo jako otevřený vojenský automobil s plátěnou střechou o rozměrech (tudor): délka 3 770 mm, šířka 1 360 mm, výška 1 500 mm, rozvor náprav 2 430 mm a rozchod kol 1 150 mm. Vůz jezdil nejvíce 85 km/h při spotřebě 7 l benzínu na 100 km. Vyrobilo se ho 421 kusů (sériově).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aaa vlastne bol sviatok. Takze volno mal.
Na pomoc priletel aj záchranársky vrtuľník, ktorý vodiča Pavla Matláka odviezol do nemocnice. Zraneniam však podľahol.
asi mame inu predstavu o preziti
mas odpustene
Ale zase, ked som videl v servise odpisanu Oktavku, otlcenu a dotrhanu z kazdej strany, ale vnutro bolo relativne v poriadku, tak som si povedal, ze Nemci vyrabaju relativne bezpecne auta...
Doba vymeny aut kazdych par rokov sa u sukromnych osob vdaka EU regulaciam minimalne na isty cas vyrazne obmedzi (ak sa vobec este niekedy vrati...). Po zavedeni dalsich regulacii (napr. obmedzena max. rychlost alebo Euro 7) a dalsom zdrazeni sa väcsina bude viac starat o auto ktore ma a vyhovuje im a menit za novsie / horsie nebude.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
wiki:
Škoda 420 Standard, 1933–1934
Byla prvním automobilem Škody s novou koncepcí odvozené z tatrovácké koncepce – páteřový rám s výkyvnými polonápravami. Tato koncepce přinesla automobilce úspěch a ze třetího místa na domácím trhu ji po krizových létech vymrštila na první příčku.[1] Možným důkazem o úspěšnosti tohoto řešení může být i to, že se tato konstrukce udržela až do další změny koncepce (Škoda 1000 MB). Škoda 420 byla označována pouze jako přechodný nebo studijní typ. Měla čtyřdobý kapalinou chlazený čtyřválec (ventilový rozvod SV) o objemu 995 cm³ s výkonem jak již název naznačuje 20 k (4 – počet válců, 20 – počet koňských sil), tedy 14,7 kW. Automobil měl třístupňovou převodovku se synchronizací 2. a 3. stupně a neměl diferenciál. Odpružení zajišťovaly listová pera, brzdění mechanické brzdy na všech kolech. Změna směru jízdy se prováděla pomocí šnekového řízení, které bylo na pravé straně vozidla. Vozidlo bylo karosováno většinou jako čtyřsedadlový tudor nebo jako otevřený vojenský automobil s plátěnou střechou o rozměrech (tudor): délka 3 770 mm, šířka 1 360 mm, výška 1 500 mm, rozvor náprav 2 430 mm a rozchod kol 1 150 mm. Vůz jezdil nejvíce 85 km/h při spotřebě 7 l benzínu na 100 km. Vyrobilo se ho 421 kusů (sériově).
https://www.autozive.cz/vladni-agentura-zakazala-prodej-odstavenych-vozidel-bmw/