Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Northwave Rainskin. Vyborne posluzi nie len v zjazde, ale aj pocas prehanky kedze narozdiel od beznych sackovych, v ktorych sa hned zaparis, tato je membranova.
cize je to plne nepremokava bunda do dazda (na leto) ? vahu nahodou nevies? membranova cize aj po praniach/zmoknutiach bude stale nepremokava? nechcem len tie dwr-ka ktore po par zmoknutiach zacnu premokat.
znesie aj batoh na chrbate?
a velkostne su na tom ako? sportful mam L-ko ale je mi volnejsie. takze tuto by som mohol brat M-ko? mam 180/70 a chudy hrudnik, tenke rucicky.
Gusto0 Ako pises. Do dazda/vetra v lete. Je nepremokava aj po vyprani, nie len tie akoze vodeodolne DWR. Tento rok som chytil jednu silnu burku a ostal som pod nou uplne suchy. Ohladom toho batohu to je tazka otazka. Su rozne chrbaty aj popruhy. Zalezi ako casto chces batoh nosit. Osobne som ju pouzil niekolko krat s batohom Camelbak Classic light a vpoho, ziaden problem. Velkostne M-ko by mohlo byt.
Ahojte, viete porovnat niekto zateplene kratasy a dlhe nezateplene na jesen? pripadne zateplene 3/4 mam velku dilemu do coho ist...
konkretne Castelli tutto nano kratke a 3/4 alebo dlhe Entrata
zateplene kratke + navleky na kolena + navleky na nohy a kombinujes je asi najlepsie riesenie
ja ale ked potrebujem zateplene gate tak urcite by som musel mat aj nieco na kolenach preto som kupil rovno 3/4 a spokojnost - len mi nesadol strih, ale aj tak ich nosim rad ked sa takto ochladi. nabuduce skusim tie od sportful. doplnit ich viem podkolienkami. problem 3/4 je ze mozu byt na dlzku noh kratke a budu sa zhrnovat pod koleno, co myslim je u navlekov lepsie - konkretne castelli sa mi zdaju dost dlhe.
Mavam problem s kolenom tak asi kratky vypadavaju ..mate skusenost s tuto nano 3/4? Nie su priteple na cca 15 stupnov? A neviem co velkost, mam letne competizione XL su mi fakt ltt, zvolit radsej xxl kedze ide o hrubsi matros?
nosievam ich 8-16 (18 ked fuka studeny vietor) ja mavam bezne velkost M tieto som bral L ale kludne by som tie M-ka zniesol lebo casom trosku povolili. sportful norain pro mam L-ko a su mi akurat. ale mne je vsetko kratke a ked mi to je dobre na dlzku tak mi to je volne
Hm tak xl by malo byt ok, sportful norain pro mam xl...tie su tak pod 8 stupnov a aj okolo nuly ale nad 10 uz sa varim a chyba mi nejaku medzikus oblecenia na nohy, nemam rad dlhe gate kratke su malo tak 3/4 snad bude ono...
A aky dres v teplote 10-16? Castelli puro alebo prologo 6? Mam sportful norain light fiandre ale to je tak 8-12 max pre mna potim uz teplo
Mam 3/4 Tuto nano a su to velmi dobre gate. Ale mam aj cele zateplene ked uz je ozaj zima. Na jesen a studenu jar jazdim tie 3/4 a cez zimu cele. Normalne nosim L a Castelli XL aj letne aj zimne aj bundu Gabbu. Nie je nutne brat o dalsie cislo vacsie.
Ja som raz davnejsie kupil dvoje dlhe Pearl Izumi ale bez vlozky. Jedny take tensie a druhe s membranou. Nosim pod to klasicke kratke. V zime je to fajn lebo mam zateplene stehna a vlozku na ktoru som zvyknuty resp aku si zvolim ale niekedy ked nie je uplne zima by sa zisli len jedny dlhe alebo 3/4 s vlozkou. Len teda neviem ci to ma uplne vyznam kedze viem pouzit dlhe navleky a kratke gate.
Laro22 tie gate budu to co hladas - presne mi vyplnaju satnik medzi letnymi a norain pro. este by som chcel windstopper super do mrazu len neviem ci brat tu istu velkost alebo radsej vacsie koli membrane. predpokladam ze nebudu tak elasticke ako norain pro ktore su na mne pekne obtiahnute.
vrch nosim light wind - (v predu gore windstopper v zadu light norain bez membrany) vydrzim v tom do 16 stupnov a potom uz tielko dres navleky a vestu - vyzliekam podla toho ako slnko svieti.
Sportful Neo mam dlhe. Comfort Pro vlozka je dost bieda. Je velmi makka, nepohodlna a netlmi. Neo je zakladny model. Su teple a zaroven velmi dobre vetraju. Na odolnost voci vode zabudni, na to mas Flandre. Citit na nich kazdu kvapku (co je ale dobre, lebo su do sucha a maju vetrat). Proti vetru su ale ok. Teraz by som uz ale siel do modelu Classic. Bodyfit pro vlozka je paradna. Len neviem ci sa robi aj 3/4 prevedenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cize je to plne nepremokava bunda do dazda (na leto) ? vahu nahodou nevies? membranova cize aj po praniach/zmoknutiach bude stale nepremokava? nechcem len tie dwr-ka ktore po par zmoknutiach zacnu premokat.
znesie aj batoh na chrbate?
a velkostne su na tom ako? sportful mam L-ko ale je mi volnejsie. takze tuto by som mohol brat M-ko? mam 180/70 a chudy hrudnik, tenke rucicky.
Toto zaujima aj mna, nosi to dost ludi...
konkretne Castelli tutto nano kratke a 3/4 alebo dlhe Entrata
ja ale ked potrebujem zateplene gate tak urcite by som musel mat aj nieco na kolenach preto som kupil rovno 3/4 a spokojnost - len mi nesadol strih, ale aj tak ich nosim rad ked sa takto ochladi. nabuduce skusim tie od sportful. doplnit ich viem podkolienkami. problem 3/4 je ze mozu byt na dlzku noh kratke a budu sa zhrnovat pod koleno, co myslim je u navlekov lepsie - konkretne castelli sa mi zdaju dost dlhe.
A aky dres v teplote 10-16? Castelli puro alebo prologo 6? Mam sportful norain light fiandre ale to je tak 8-12 max pre mna potim uz teplo
vrch nosim light wind - (v predu gore windstopper v zadu light norain bez membrany) vydrzim v tom do 16 stupnov a potom uz tielko dres navleky a vestu - vyzliekam podla toho ako slnko svieti.
Vahovo ako castelli no cenovo vyhidnejsie, pisu proti vode vetru
mám od nich jednu bundu do chladnejšieho počasia, kvalita výborná, strih dosť úzky, dizajn veľmi sexy.