Rád by som sa zaregistroval cez online formulár, ale bohužiaľ to neide. Vyhadzuje to "unable to connect to database".
otvor si na stranke maratonu "prihlasovaci formular" a dole mas mejl...
"V prípade technických problémov sa obráťte na správcu databázy"
alebo ta prihlasim?
no ja som s chcel prihlasit tiez ... a kontaktovat? hmmm nato mam ais prilis vela prace ;-] cize neskor skusim znova a potom neskor zase znova a potom to vzdam ;-] takze hor sa na druhy pokus ;-]
Ok, pekný maratónik, aj keď v minulosti mu chýbala vodička hlavne minulý rok. Myslela som, že sa vysuším , ale vidím v propozíciách zmeny k lepšiemu...hurá druhá občerstvovačka je tuuuu!!!!!
Ok, pekný maratónik, aj keď v minulosti mu chýbala vodička hlavne minulý rok. Myslela som, že sa vysuším , ale vidím v propozíciách zmeny k lepšiemu...hurá druhá občerstvovačka je tuuuu!!!!!
ja idem kvoli obcerstvovackam dlhu aby som sa poriadne najedol a napil
Tento rok sa nechystam, ale aj keby som planoval, tak sa neprihlasim - nepaci sa mi, ze zverejnuju na webe komplet cely datum narodenia (to uz je dost zneuzitelne mnozstvo udajov). O chvilu tam snad zverejnia aj adresu a zostatok na ucte.
Dátum narodenia nie je problém, bežný identifikátor... Samozrejme, s uverejnením dátumu narodenia majú problém tridsať a viac ročné staré dievky. Predpokladám však, že do tejto kategórie nepatríš.
Nie, nepisem to kvoli mojej osobe ale vseobecne. Ide skor o to, ze datum narodenia sa uz da tiez urcitym sposobom zneuzit ked clovek vie ako a kde a chce niekomu uskodit. Tych institucii co im datum postacuje nie je az tak vela, ale najdu sa...
Nie, nepisem to kvoli mojej osobe ale vseobecne. Ide skor o to, ze datum narodenia sa uz da tiez urcitym sposobom zneuzit ked clovek vie ako a kde a chce niekomu uskodit. Tych institucii co im datum postacuje nie je az tak vela, ale najdu sa...
Len pre info - kde a ako vie niekto zneuzit moj datum narodenia?
Toto predsa len radsej zverejnovat nebudem. Ale hovorim, ze to je skor o tom, ak chce niekto umyselne uskodit, bezne sa datum narodenia nepouziva a treba r.c. Smeroval som len k tomu, ze tento udaj skutocne nie je nutne zverejnovat na webe.
Staci si vziat priklad z prihlasovania a zo zverejnenych udajov v registracnom systeme cyklo.sao-tatry.sk - napr. prihlasovanie na Slansky maraton. Standardne zverejnuju len rok a detailnejsie info myslim nikomu ku stastiu nechyba. To je moj nazor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
otvor si na stranke maratonu "prihlasovaci formular" a dole mas mejl...
"V prípade technických problémov sa obráťte na správcu databázy"
alebo ta prihlasim?
zvladnut to zvladnes uz len ide o cas za aky, ale myslim ze tam najdes niekoho s kym sa ponahanas
ja idem kvoli obcerstvovackam dlhu aby som sa poriadne najedol a napil
Tak uz som prihlaseny... btw ak chce niekto vyuzit lacnejsie startovne, mal by to stihnut zajtra
Len pre info - kde a ako vie niekto zneuzit moj datum narodenia?
Staci si vziat priklad z prihlasovania a zo zverejnenych udajov v registracnom systeme cyklo.sao-tatry.sk - napr. prihlasovanie na Slansky maraton. Standardne zverejnuju len rok a detailnejsie info myslim nikomu ku stastiu nechyba. To je moj nazor.