Rozhodne som nechcel používať " marketingové frázy" nie je to môj biznis; len mi to prišlo najjednoduchšie takto opísať. Ono by to bolo o tých skúsenostiach na dlhšiu debatu. Asi najlepšie aspoň raz skúsiť a budeš vidieť. Ja si ich, ale zásadne nechávam robiť len u doktora, nikdy nie v obchode. A ak rátaš pade za materiál, tak u doktora je to aj s vyšetrením a prípadnou kontrolou minimálne dvojnásobok...
Čo je dosť veľa za vyskúšanie, preto sa chcem kdekoľvek dozvedieť niečo konkrétnejšie. Nevravím, že je to tvoj biznis, viem koho je ale u nikoho sa neviem dopátrať v čom mu to presne pomohlo. Aký problém to niekomu vyriešilo alebo čo. Lebo zatiaľ mi stačia aj Specializedy na mieru aj tie Sidas ale ak majú byť hentie, že mi zázračne prestane unavovať zadnú nohu počas zjazdov tak ok ale neviem no, vložky za cenu tretier naslepo kupovať sa mi nechce ale vravím, chápem, že sa to ťažko popisuje, ďakujem za snahu, naozaj
Fixka ja mam extrémne plochu nohu, doslova plutvy. preto sa mi páči all Mountain cyklistika lebo flat topánky sú poväčšine široké vo vibramoch, fitness teniskách a hlavne korčuliach som časom nevedel ani stáť. Aj keď som kúpil to najširšie čo existovalo, noha trpela. Nakoniec mi jeden hokejový custod poradil vložky sidas. formthrotic mi odporúčali tiež, šiel som cestou nižšej ceny a úspešne. Pálenie akéhokoľvek miesta je podľa mňa neustálym preťažením určitého bodu.správna vložka by to mala aspoň z časti odstrániť
Valecek:
Ktoré vložky od sidas si zobral? Mňa už od plochej nohy bolí aj koleno. Síce len na jednej nohe to mám.
Aktuálne používam vložky na plochú nohu z lekárne alebo pôvodné čo boli v tretách.
Dík za odpoveď
Skúsim v tejto téme-
vyberám nízke boty do roboty (remeselný pracovník + zásobovanie a prerábka bytu) , doteraz som fungoval na bežeckých trailovych Kiprunoch a turistických Prabosoch Sajama ale oba páry dožili..
Tak hľadám nejaké univerzálne alternatívy, diky za tipy
ak xes velmi makke, odporucam merrell, su to makke papucky pohodlie neskutocne. ak si bol ale spokojny s praboskami, preco im znova nedat sncu a podporit CZ trh. nieco podobne robi aj bardejov BOSP
Skúsim v tejto téme-
vyberám nízke boty do roboty (remeselný pracovník + zásobovanie a prerábka bytu) , doteraz som fungoval na bežeckých trailovych Kiprunoch a turistických Prabosoch Sajama ale oba páry dožili..
Skúsil by som v Pracovných potrebách. Nájdeš tam kvalitné kúsky, niekoľkonásobne lacnejšie ako nejaké značkové turistické boty
S Merrelmi mám skúsenosť zlú strašne sa v nich šmýkalo, čiže ak tak poprosím konkrétnejší tip
Sajami šli o 50€ hore oproti cene za kt. som ich kupoval pred 6rokmi, ale nechávam si ich ešte otvorené. Ale v tej cene 120€ už ma zmysel hľadať alternatívy ..
V prác. potrebách sa to hemží Bennonmi a kolegovci nie sú moc nadšení a lepšie modely už vyndu podobne ako "značkové" ..
Ale nemaju prakticky ziadnu ochranu. Na remeslo by som osobne bral nieco so spicou a ochranou v podrazke. Ozaj treba v pracovnych potrebach pozriet. V dobrom shope bude bohaty vyber. Zaujimave boty aj aj Uvex.
Skúsim v tejto téme-
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ktoré vložky od sidas si zobral? Mňa už od plochej nohy bolí aj koleno. Síce len na jednej nohe to mám.
Aktuálne používam vložky na plochú nohu z lekárne alebo pôvodné čo boli v tretách.
Dík za odpoveď
Sú uzke a skôr mäkšie, sú ako tenisky...osobne som čakal pevnejšiu topánku...
Skúšal som ich v Intersporte, fakt sú pohodlné ale skôr v zime do prace ako do terenu
Skúsil by som v Pracovných potrebách. Nájdeš tam kvalitné kúsky, niekoľkonásobne lacnejšie ako nejaké značkové turistické boty
S Merrelmi mám skúsenosť zlú strašne sa v nich šmýkalo, čiže ak tak poprosím konkrétnejší tip
Sajami šli o 50€ hore oproti cene za kt. som ich kupoval pred 6rokmi, ale nechávam si ich ešte otvorené. Ale v tej cene 120€ už ma zmysel hľadať alternatívy
V prác. potrebách sa to hemží Bennonmi a kolegovci nie sú moc nadšení a lepšie modely už vyndu podobne ako "značkové" ..
Ale nemaju prakticky ziadnu ochranu. Na remeslo by som osobne bral nieco so spicou a ochranou v podrazke. Ozaj treba v pracovnych potrebach pozriet. V dobrom shope bude bohaty vyber. Zaujimave boty aj aj Uvex.
Cca. 80 vs 150+ pri znackovych je celkom rozdiel...
Nehovoriac o tom, ze pri mojej velkej nohe zacinaju jedine dostupne znackove modely na 200+
https://www.pilex.sk/pracovna-obuv-17/clenkova-obuv-79/9524-obuv-dobrman-o1-poltop-perf-si-mo-41-8591940263324.html?gclid=Cj0KCQjw18WKBhCUARIsAFiW7JxzPbQ4htEGCZIPo29izVx3I3NW9hA_7pfvjq39xI3FobCgeW56MfIaAixOEALw_wcB
alebo tu:
https://www.canis.sk/obuv-polobotka-cxs-dog-dobrman-o1-sedo-modra-g28878.html
Ja uvažujem na fyzickú robotu nad týmito: https://eshop.prabos.cz/cs/exclusive-line/997-816-s63605.html
Alebo: https://eshop.prabos.cz/cs/exclusive-line/1000-843-tobias-s3.html
Majú s ochranou aj polobotky, ale nepozdáva sa mi na nich podrážka. Prabosky mám dva páry aj turistické a veľká spokojnosť.