Toto predsa len radsej zverejnovat nebudem. Ale hovorim, ze to je skor o tom, ak chce niekto umyselne uskodit, bezne sa datum narodenia nepouziva a treba r.c. Smeroval som len k tomu, ze tento udaj skutocne nie je nutne zverejnovat na webe.
Staci si vziat priklad z prihlasovania a zo zverejnenych udajov v registracnom systeme cyklo.sao-tatry.sk - napr. prihlasovanie na Slansky maraton. Standardne zverejnuju len rok a detailnejsie info myslim nikomu ku stastiu nechyba. To je moj nazor.
Je mi to uprimne jedno ci moj datum narodenia bude zverejneny alebo nie... a k tej moznosti zneuzitia/nezneuzitia uz si sa vyjadril sam...
som si bol prejst trasu podla mapy .. sice som pod kamzikom zablidil a nedosiel to cele .. zda sa ze je to extremne rychly maraton .. ;] som zvedavy kolko zlomenin bude ;-]
Co si mam predtavit pod pojmom extremne rychly maraton? Nech viem, na co sa mozem tesit
jezus mas pravdu ... ale na druhej strane ... na nete sa povaluje tolko tvojich udajov .. ze par navyse ;-] aspon ja to tak vnimam
a karinka ... ja nie som ziaden pretekar jazdim dost pohodovo ... ale na tej trati je dost vela mieste kde som mal velky prevodnik a este som aj slapal o dusu to som myslel ;-]
rychly je dost lebo si pamatam iba predne koleso a lesnu cestu pod nim nieje cas sa obzerat ..."bombuje" sa tam co to da kedze niesu ani velke vyjazdy ani zjazdy...tento rok som si dal dlhu trat nech je trosku kludnejsie tempo
My sme s kamosmi sli v roku 2006 takmer identicku trat za 3 hodiny. Ale nenahanali sme sa, sli sme to ako vylet v trochu vyssom tempe. Okolo troch hodin je realne dosiahnutelny cas pre priemerneho bikera.
My sme s kamosmi sli v roku 2006 takmer identicku trat za 3 hodiny. Ale nenahanali sme sa, sli sme to ako vylet v trochu vyssom tempe. Okolo troch hodin je realne dosiahnutelny cas pre priemerneho bikera.
Fuha....
zistujem ze som podpriemerny biker.....
Nacase zmenit podpis....
Nie si podpriemerny, tak som to nemyslel. Chcel som tym povedat, ze clovek ktory jazdi len cez vikend a obcas sa trochu nahana s kamosmi to okolo tych troch hodin v pohode zvladne. Ak niekto jazdi len obcas a spravi za rok 1000 km, tak 3 hodiny su uz dobry cas.
Bude to možno trošku dlhšie - nepoznám presne trať, ale po minulotýždennom vetrisku sú na viacerých miestach okolo Malého slavína a za Pánovou lúkou popadané stromy. A ako naschvál krížom cez chodníky.
ja si tiez myslim ze to bude dost rychla trat, kedze tam niesu dlhe stupania. v porovnani s nasim polmaratonom, ktory bol o 5 km kratsi mal o asi o 100m viac vyskovych. vitaz to dal za hodinu styridsatpat, s nim sa ale moze rovnat ozaj len par ludi takze prevysenie je porovnatelne len je to este trosku natiahnute
som tiez rovnakeho nazoru ako jezus, ze cely datum narodenia nepatri na ucastnicku listinu zverejnenu na webe.
skoda, ze sa tento rok nezucastnim, kazdopadne drzim palce orgazinatorom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Staci si vziat priklad z prihlasovania a zo zverejnenych udajov v registracnom systeme cyklo.sao-tatry.sk - napr. prihlasovanie na Slansky maraton. Standardne zverejnuju len rok a detailnejsie info myslim nikomu ku stastiu nechyba. To je moj nazor.
Je mi to uprimne jedno ci moj datum narodenia bude zverejneny alebo nie... a k tej moznosti zneuzitia/nezneuzitia uz si sa vyjadril sam...
Co si mam predtavit pod pojmom extremne rychly maraton? Nech viem, na co sa mozem tesit
a karinka ... ja nie som ziaden pretekar jazdim dost pohodovo ... ale na tej trati je dost vela mieste kde som mal velky prevodnik a este som aj slapal o dusu to som myslel ;-]
No, asi tolko, ze ked na to dupnes do dvoch hodin mozes byt v cieli
Aaa, vitaj. Dalsia sratchka na fore.
P.S. Never chalanom, do dvoch hodin to nebude. Pozri mapu.
rychly je dost lebo si pamatam iba predne koleso a lesnu cestu pod nim nieje cas sa obzerat
Ten ciel si si stanovil na dlhu? Lebo ak nie, nechapem tvoj podpis...
Fuha....
zistujem ze som podpriemerny biker.....
Nacase zmenit podpis....
Sulov som dal za 4 hodky, preto tipujem Stupavu do 3:45.....
Ale mozno motyka vystreli a dam to do 3:30
som tiez rovnakeho nazoru ako jezus, ze cely datum narodenia nepatri na ucastnicku listinu zverejnenu na webe.
skoda, ze sa tento rok nezucastnim, kazdopadne drzim palce orgazinatorom