No vidite, vkus je betar vec: mne sa prave ta biela paci. Celkovo sa mi to paci, snad len kluky a prevodniky mi nesedia cierne (dal by som mozno k vidle podobne strieborne).
Videl som už na viacerých bajkoch, že majú takto dozadu zahnuté sedlovky - načo je to dobré? nešľape sa potom akoby pred seba? neobjasníte mi to niekto? sorry za spam
Ja ma v pazi kritiku mne sa to tak lubi ako to je. Predstavec je biely lebo aj rajdi su biele. Tenky predstavec znamena rovno. Mne vyhovuje tak ako je kvoli krizom.
Videl som už na viacerých bajkoch, že majú takto dozadu zahnuté sedlovky - načo je to dobré? nešľape sa potom akoby pred seba? neobjasníte mi to niekto? sorry za spam
Sedlovky s takym offsetom su na cestaku bezna vec. Moct posunut sedlo trochu viac dozadu prispieva ku komfortu kolien, ale taktiez take sedlovky lepsie pruzia . Aspon tak to vidim ja.
Dal by som tam cierne kluky s tenkymi prevodnikmi, aby to ladilo s tenkymi ramovymi trubkami, a samozrejme aj to sedlo a predstavec cierne ako sa spominalo
No je to umenie skombinovať to tak, že tam nepasuje spolu nič. Nie len štýlom, ale ani len farebne sedlovka so sedlom, predstavec s riadidlami a dokonca ani rám s vidlou. Ale strieborný pedál na čiernej kľuke je zladený s vidlou a prešmykačom.
V skratke Ultimate vs Venge Pro. Preco kupovat aero ked mozes mat ultimate ?
Canyon rozhodne lepsi aero kokpit. Roval cl50 vs. Zipp 404 firecrest. Zipp sa odvaluju pocitovo lepsie. Geometria Ultimate pocitovo univerzalnejsia, bajk na vsetko. Di2 vs Sram eTap AXS. Tu je to prast jak uhod. Perfektne, presne sady jedna aj druha. Nemam co vytknut. Venge pro bol vyborny, krasny bajk ale jeho zameranie bolo jasne dane. Mam pocit, ze bajky typu ultimate, tarmac, tcr s aero doplnkami vytlacia bajky typu aeroad, venge pro do zabudnutia.
Este ohladom vstavaneho powermetra Quark, funguje to perfektne. Oproti pedalom s powermetrom ktore som jazdil je to rozhodne o level vysie. Hned sa chyta na garmin, ziadna kalibracia pred jazdou…
Pri objednavke Canyonu som cakal, ze nieco nebude uplne ok a tak aj bolo. Krive kotuce zadny aj predny, nebolo mozne narovnat. Pisem na podporu, jasne dajte si vymenit, poslite doklad a naklady vam preplatime ? WTF, tak okay.
Machst je velky rozdiel ultimate/ aeroroad pre bezneho hobika vyjazdy okolo 100km vyskove okolo 1000m, tiez pozeram po novom a zatial pomer cena vykon u mna vyhrava aeroad. s geo som v pohode u aero.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sedlovky s takym offsetom su na cestaku bezna vec. Moct posunut sedlo trochu viac dozadu prispieva ku komfortu kolien, ale taktiez take sedlovky lepsie pruzia
Canyon rozhodne lepsi aero kokpit. Roval cl50 vs. Zipp 404 firecrest. Zipp sa odvaluju pocitovo lepsie. Geometria Ultimate pocitovo univerzalnejsia, bajk na vsetko. Di2 vs Sram eTap AXS. Tu je to prast jak uhod. Perfektne, presne sady jedna aj druha. Nemam co vytknut. Venge pro bol vyborny, krasny bajk ale jeho zameranie bolo jasne dane. Mam pocit, ze bajky typu ultimate, tarmac, tcr s aero doplnkami vytlacia bajky typu aeroad, venge pro do zabudnutia.
Este ohladom vstavaneho powermetra Quark, funguje to perfektne. Oproti pedalom s powermetrom ktore som jazdil je to rozhodne o level vysie. Hned sa chyta na garmin, ziadna kalibracia pred jazdou…
Pri objednavke Canyonu som cakal, ze nieco nebude uplne ok a tak aj bolo. Krive kotuce zadny aj predny, nebolo mozne narovnat. Pisem na podporu, jasne dajte si vymenit, poslite doklad a naklady vam preplatime ? WTF, tak okay.
Tam bude hooodne peňez 🤩
Nadherna farba! Milujem taketo zenske farby a vobec milujem farby. Super!