Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
podla tejto logiky si zihadlo 5 moze kupit aj 1.000 kamionov a nebude ho to trapit...
keby sme len silou mocou nechceli zase vytvoriť senzáciu z ničoho však?
ak raz potrebuje tie autá na fungovanie firmy.... tak je asi jasné že peniaze na ich živenie má...a to že si to vie odpísať je len výhoda nikde nepíšem že by si ich mal kúpiť 1000.... -_-
Ak sa nemýlim zihadlo 5 robí niečo s nábytkom... takže reálne bez tých áut bude asi len ťako existovať....
Co si vie odpisat? Tie peniaze mu nikto neda. Vies co je vobec "dat do nakladov" a "odpisat" ?
Akurat z toho neplatis DPH, nic viac. Takze si trosku dostuduj uctovnictvo aby si pan velkopodnikatel zas neodpisal aj gate raz.
Mam v Multivane Planar, teplovzdusne, plus org druhu baterku tusim 85ah.
Kurim celu noc, v pohode, plus mi to taha este kompresorovu xladnicku.
Treba to vediet namontovat, spravne vyviest vyfuk a v noci trenkova teplota...
Ono same o sebe to nema nejaky velky odber, hlavne zere pri starte ale potom uz dokopy nic....
Na spotrebe auto to nevidiet....
Myslel som to tak, ze ci Ti na robotu nestaci jedno väcsie. Ved aj tak dve naraz soferovat nevies. Ale tak urcite si to vies spocitat.
aj to som rozmýslal , ale na servisy mimo mesta jazdiť na velkom s 9l spotrebou a malom s 5,3l spotrebou...
na malo najazdím najviac, aj deti do školky , aj v zime na skialp...alebo bikovačka. atd.. keď by som všetko jazdil na veľkom je to o trochu viac ako živiť staré malé.
ale ak sa situácia kôli psychopatom po..e možno pojde male do sveta...
a parkovanie s veľkým po sídliskách je divočina.. astro momentálne hradby . o 2 týždne dojde strecha
PS: aktuálne už pokles výrazne pocitujem....
na zapad je pevne 4m okno obyvačka, v lavo modre na terase je smer juh s výhladom na dolinu a Šíp. ale z boku terasy samozrejme aj zapadajuce slnko nad horou..... a na skialpe rovno ku zjazdovke na kubínke. ani auto nemusím štartovať z garáže.
PS: aby som nebol OT: olej mením podla potreby. nie podla ročných období.. zas je to všetko syntetika v mechanike, to nemá minimalnu trvanlivosť
zihadlo 5 to mas suteren a cast podlazia zo žb komplet ?
PS.
mot. olej menim kazdych 10tis. km.
Automat kazdych 50tis, alebo pri priznakoch slaboduchosti
na zapad je pevne 4m okno obyvačka, v lavo modre na terase je smer juh s výhladom na dolinu a Šíp. ale z boku terasy samozrejme aj zapadajuce slnko nad horou..... a na skialpe rovno ku zjazdovke na kubínke. ani auto nemusím štartovať z garáže.
PS: aby som nebol OT: olej mením podla potreby. nie podla ročných období.. zas je to všetko syntetika v mechanike, to nemá minimalnu trvanlivosť
sorry za OT - dufam ze mate lepsich dodavatelov ako my. ja mam fix 3x2 a celkom som sa zapotil pri zhanani. nikto nechcel trojsklo vyrobit v takom rozmere. 330kg len sklo. ale verim ze su aj solidnejsie firmy ako v mojom okoli;)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
keby sme len silou mocou nechceli zase vytvoriť senzáciu z ničoho však?
ak raz potrebuje tie autá na fungovanie firmy.... tak je asi jasné že peniaze na ich živenie má...a to že si to vie odpísať je len výhoda
Ak sa nemýlim zihadlo 5 robí niečo s nábytkom... takže reálne bez tých áut bude asi len ťako existovať....
Akurat z toho neplatis DPH, nic viac. Takze si trosku dostuduj uctovnictvo aby si pan velkopodnikatel zas neodpisal aj gate raz.
Kurim celu noc, v pohode, plus mi to taha este kompresorovu xladnicku.
Treba to vediet namontovat, spravne vyviest vyfuk a v noci trenkova teplota...
Ono same o sebe to nema nejaky velky odber, hlavne zere pri starte ale potom uz dokopy nic....
Na spotrebe auto to nevidiet....
aj to som rozmýslal , ale na servisy mimo mesta jazdiť na velkom s 9l spotrebou a malom s 5,3l spotrebou...
na malo najazdím najviac, aj deti do školky , aj v zime na skialp...alebo bikovačka. atd.. keď by som všetko jazdil na veľkom je to o trochu viac ako živiť staré malé.
ale ak sa situácia kôli psychopatom po..e možno pojde male do sveta...
a parkovanie s veľkým po sídliskách je divočina..
astro momentálne hradby
PS: aktuálne už pokles výrazne pocitujem....
EDIT: sorry za OT. postav vedla domu na foto káre
Mne radili na jesen, aby na zimu bol pekny cisty
PS.
mot. olej menim kazdych 10tis. km.
Automat kazdych 50tis, alebo pri priznakoch slaboduchosti
sorry za OT - dufam ze mate lepsich dodavatelov ako my. ja mam fix 3x2 a celkom som sa zapotil pri zhanani. nikto nechcel trojsklo vyrobit v takom rozmere. 330kg len sklo. ale verim ze su aj solidnejsie firmy ako v mojom okoli;)
Hs portál ma dokonca 5m.
tak to nezabudni na kastlik na exterierove zaluzie a pripravu na poriadnu klimu