nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Sagan asi taktická chyba, chvíľkové zaváhanie..... ktovie ako na tom bol, to už nezistíme....
Praveze Remco dnes môže byť jediný šťastný Belgican
Nabudúce bude mať páku na to aby šli naňho
Dobra kamufláž
Vsetci cihali na wouta
Nabudúce bude mať páku na to aby šli naňho
To chápem a beriem že sa chcel zachovať ako tímový hráč. Len mi príde že preteká ako kôň s klapkami na očiach. Možno keby tie preteky neurobil také ťažké, tak by mali WVA a Stuyven v závere viacej síl a mohli využiť svoju rýchlosť. Zároveň keby Remco trochu šetril silami, stále mohol vyhrať aj on sám...
Btw, myslim, ze to co Evenepoel robil, robil dobre. Talianov asi povazovali za najneprijemnejsich superov a pomerne rychlo spalili Baleriniho a neskor aj Trentina, ktory musel dobiehat skupinku (pravda, ak by isiel aj Ganna, nemuseli byt takto palit Trentina a skupinu s Evenepoelom by dobehli o cosi skor). Neskor sa im podarilo odparat/zaskocit aj pomerne kvalitnych spurterov/klasikarov ako Sagan a Matthews. Ak by Evenepoel neurobil preteky take tazke a WVA by skoncil v skupinke napr so Saganom, opat by skoncil bez titulu. Potom to v podstate malo byt uz len na van Aertovi, aby si strazil MVDP aj Alaphilippa - easy peasy
Remco by na vitazstvo sam nemal. Ak by setril silami a neskor zautocil, pravdepodobne by sa zopakoval scenar z ME, akurat teraz bolo adeptov na jeho lead-out este o par viac.
Ja som to pozeral celé a Remco si tam skákal do úniku už cca 180km pre cieľom. Na to čo tam celé preteky vyvádzal mal ešte výborne nohy v závere. Dovolím si povedať že bol dnes minimálne taký silný ako J. Alaphilippe.
Keďže Svrček od budúceho roka prechádza do kategórie do 23 rokov a nedávno podpísal zmluvu s najlepším profitímom súčasnosti Deceuninck - Quick-Step, Sivok by mal byť jeho náhrada.
Predtým si nádejný Slovák obliekal dres holandského tímu Willebrord Wil Vooruit, v minulosti sa venoval tiež horskej cyklistike a bol aj majstrom Slovenska.
Podľa tímového webu Franco Ballerini je Sivok jazdec s ročníkom narodenia 2004 vhodný do talianskeho programu cestných pretekov.