Nemáte niekto link, na zoznam cestných pretekov,ale nemyslím len pre pretekárov s licenciou,ale niečo kde sa môže prihlásiť každý,teda aj ja . Ono spropagované sá len Tatry tour a Okolo slovenska.
ej páni že som o toto forum nezavadil skorej už by som tam bol aj ja.. síce iba pred mesiacom som sa rozhodol že svoje hobby skúsim aj na prekoch, že čo to povie.. isto si chcem vyskúšať trochu zapretekať
no ako vidim pekne sa to rozbieha na ziletkach ja uz slubujem asi mesiac ze niekde pojdem ale zatim nebol cas na to..
dalsi VP je v Dubovej je to 20.7.2008 kto sa chysta usporiadatel PR sport Bratislava
joo, diky za pochvalu...to vzdy tak dobre padne...lebo vela ludi tu stranku necita.. tak kazde slovko potesi. dufam, ze tych maratonskych reportazi tam tento rok este pribudne..
Čafte cesťáci a horáci v tejto konkrétnej téme! Ja hlásim tohto ročný návrat do súťaží, ale MTB. Len najdlhšie trate (zatiaľ ) napr. Topoľčany, Súľov...). Cesta bola ale vždy moja srdcovka, ale po niekoľkých zlých skúsenostiach s "plašákmi" (rozumej neregistrovanými cyklistami, ktorí vôbec neovládajú základy správania sa v balíku vrátane ukazovania prekážok a jám) na viacerých pretekoch som túto "oblasť" opustil. Tvrdo však zvažujem nad veteránskou licenciou a zasúťažiť si so skúsenejšími na pretekoch, kde neštartujú naraz s neregistrovanými (napr. krásny pretek v Kláštore pod Znievom - môj prvý pretek v živote). Medzi neregistrovanými býva veľa pádov. Jeden ročník som v Kláštore narátal až 7 !!! Veteráni A našťastie štartujú zvlášť a nejdú len jeden 50 kilometrový okruh ale dva, čo je akurátna dĺžka na pretek. Jazdí sa to niekde v druhej polovici augusta. Ak to zistím, napíšem to tu. Ak to už tu niekde "nesvieti". Zatiaľ to nezisťujem, bo mám čas.
neviem, ci Tatry...to je este daleko...
k tym jamam a prekazkam, tu v Seredi to bolo fajn, vsetci ukazovali, aj odbocky, aj prekazky..jamy uz sice menej, ale tie vacsie ano. a bezalo to ako vlna, jeden ukazal, dlasi za nim to iste gesto atd..fajn.
Tatry mám prejazdené, hlavne časť od Tatranskej Lomnice po Štrbské pleso. Na niektorých úsekoch je asfalt celkom kvalitný, ale na niektorých je to samajama . Neviem ako je to s časťou od Tatranskej kotliny až po Lysú Poľanu. Keď tam budem teraz jazdiť, tak sem hodím nejaké to info, možno aj foto .
Tak bol som si minulý týždeň prejsť tú trasu Tatry Tour- 88 km. Šiel som od bývalej benzínky na Tatr. Matliaroch na Lysú Poľanu. Musím povedať, že po Ždiar sa to s kvalitou asfaltu dá. Sú tam dokonca aj niekoľko kilometrové úseky s novým asfaltom, hlavne pred Ždiarom, no sem tam sa nájde nejaký menší výmoľ. Ale za Ždiarom to je katastrofa . Zjazd do Tatr. Javoriny je samý výmoľ, bude sa treba riadne výhýbať, ak si nechcem zničiť kolesá. Neviem presne, kde sa bude otáčať naspäť, možno pri colnici, tam je povrch zo zámkovej dlažby, medzi ktorou je dosť kamienkov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://vladoo.tym.sk/index.php?stranka= ... un08-sered
Matt ovšem myslel som na začiatok neco ako ta sereď do tych 100 km
http://vladoo.tym.sk/index.php?stranka= ... un08-sered
čo si vyhral?
dalsi VP je v Dubovej je to 20.7.2008 kto sa chysta
to others : je to super, pretekat
k tym jamam a prekazkam, tu v Seredi to bolo fajn, vsetci ukazovali, aj odbocky, aj prekazky..jamy uz sice menej, ale tie vacsie ano. a bezalo to ako vlna, jeden ukazal, dlasi za nim to iste gesto atd..fajn.